Terim rekor tazelemek için sahada

Terim rekor tazelemek için sahada
Galatasaray’la birçok başarı kazanan Fatih Terim, takımının başında sahaya kendi rekorunu tazelemek için çıkacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bu akşam takımının Göztepe deplasmanından puan alması durumunda kariyerindeki 7. Lig şampiyonluğunu yaşayacak. Galatasaray’da bugüne kadar toplam 16 kupa kazanan İmparator, Göztepe deplasmanından takımının puan alması halinde 17. kupasının sevinicini yaşayacak.

BÜTÜN KUPALAR GALATASARAY'DA

İmparator bugüne kadar Galatasaray’ın başında 1 UEFA, 6 lig, 3 TSYD Kupası, 2 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2 TFF Süper Kupa Şampiyonluğu kazandı. Şüphesiz ki bu kupaların içinde 2000 yılında takımıyla aldığı UEFA Kupası tecrübeli teknik adamın kariyerinde önemli bir yer tutuyor.

İKİNCİ DÖNEMİNDE KUPA KAZANAMADI

Galatasaray taraftarının gönlünde çok ayrı bir yere sahip olan Fatih Terim, 2002-2004 arası sarı-kırmızılılarda görev yaptığı ikinci dönemde 2002-2003 yılında Beşiktaş’ın şampiyon olması ve bir sonraki sezon takımının ligi 6. Sırada bitirmesiyle hiç kupa kazanmadan görevinden ayrıldı.

KENDİ REKORUNU TAZELEYECEK

Galatasaray’ın bu akşam 1 puan daha alması durumunda kariyerinin 7. Lig şampiyonluğuna ulaşacak olan Terim, kendi rekorunu da tazeleyecek. Fatih Terim şu ana kadar yaşadığı 6 şampiyonlukla Süper Lig’de en fazla şampiyonluk kazanan teknik direktör konumunda.

EN ÖNEMLİ ŞAMPİYONLUK

Tecrübeli çalıştırıcı geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada bu sezon Galatasaray şampiyon olursa eğer kariyerinin en önemli şampiyonluğu olacağını belirtmişti.