Terim: "Şampiyon olana kadar..."

Terim: "Şampiyon olana kadar..."
Şampiyonluğa adım adım yaklaşan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, futbolcularını toplayarak, "Şampiyon oluncaya kadar kulaklarınızı tıkayın” dedi.

Sarı-Kırmızılılar’ın hocası Fatih Terim, Galatasaray’ın şimdiden şampiyon ilan edilmesi sonrasında futbolcularını topladı ve “Çok önemli bir avantajı elimize geçirdik ancak henüz bir şey kazanmadık. Şampiyon oluncaya kadar kulaklarınızı tıkayın” dedi.

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, Beşiktaş karşısında alınan galibiyetin ardından herkesin kendilerini şimdiden şampiyon ilan etmesinin ardından düğmeye bastı. Süper Lig’de bitime 3 hafta kala Başakşehir’in 1 puan önünde 66 puanla liderliğini sürdüne Sarı-Kırmızılılar’da Terim, takımın bu yaratılan havadan hiçbir şekilde etkilenmemesini istiyor.

Konsantrasyonu üst seviyede tutmaya çalışan tecrübeli çalıştırıcının oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Çok önemli bir avantajı elimize geçirdiğimiz doğru. Beşiktaş galibiyetiyle birlikte önemli bir rüzgarı arkamıza almayı başardık. Ancak henüz kazandığımız bir şey yok. Çok kritik maçlara çıkacağız. Akhisar, Yeni Malatya ve Göztepe karşılaşmalarının, bundan önceki zorlu maçlardan bir farkı olmayacak” dediği öğrenildi.

"BAŞARI HEPİMİZİN"

Deneyimli teknik adamın konuşmasının devamında ise “3 maçı kazandığımız zaman diğer sonuçlara bakmaksızın kupa bizim olacak. Bu yüzden sizler, şampiyon oluncaya kadar kulaklarınızı tıkayın. Ayrıca sahada kimin ya da kimlerin oynayacağının da bir önemi yok. Bu ekibin içinde kaç kişi varsa, herkes kendisini oynuyormuş gibi hazır tutmalı ve birbirini daha da fazla desteklemeli. Bu yolun sonunda başarı hepimizin olacak” ifadelerini kullandığı bildirildi.