Terim'den futbolculara şampiyonluk uyarısı

Terim'den futbolculara şampiyonluk uyarısı
Son haftalarda Başakşehir ile aralarındaki puan farkının giderek kapanmasının ardından şampiyon ilan edilmelerinden rahatsız olan Galatasaray teknik patronu Fatih Terim, öğrencilerine rehavete kapılmama uyarısında bulundu.

Başakşehir'in Göztepe'ye kaybetmesinden sonra kamuoyu tarafından bir anda şampiyon ilan edilmek Fatih Terim'i harekete geçirdi. Bu konuda oyuncularına uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adam, "Fenerbahçe'den son maçta şampiyonluğu aldık. Ayrıca yine F.Bahçe son hafta Trabzonspor'la berabere kalarak şampiyonluğu Bursaspor'a kaptırdı. Konya maçında başlayarak rehavete kapılmadan yolumuza devam etmeliyiz" şeklinde konuştu.

MARTİN LİNNES'İ SEÇTİ

Fatih Terim, Konya maçı öncesi Linnes ile Nagatomo arasında kaldı. Norveçli futbolcu, Türkiye Kupası'ndaki 5-2'lik Malatyaspor deplasmanında ilk golü atmış ve başarılı bir futbol sergilemişti. Japon futbolcu ise Kayseri maçında etkiliydi ve o da golünü yazmıştı. İki oyuncu arasında uzun süre gidip gelen Terim'in Linnes üzerinde karar kıldığı bildirildi.

İKİ İSME DİKKAT EDİN!

Liderliği isteyen Fatih Terim, Konya'da bir kazaya uğramamak için işi sıkı tutuyor. Konyaspor'un 10 haftadır kazanamamasını unutmalarını isteyen Terim, Jahovic ve Ömer Ali'nin kontrataklarına dikkat etmeleri uyarısını yaptı. Ayrıca topu havaya kaldırmamalarını istedi. Mümkün olduğu kadar yerden oynamaları uyarısında bulundu.

HERKESİ GÖTÜRDÜ

Takımın motivasyonunu yükseltmek isteyen teknik direktör Fatih Terim, Konya maçı kafilesine tüm futbolcuları dahil etti. Sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan Marcao ve Semih Kaya da kadroda yer aldı. Ayrıca taraftarlarla arası açılan Sinan Gümüş de Konya'ya götürüldü..

İlgili Haberler