Terim'in yeni gözdesi! Falcao'ya Danimarkalı partner

Terim'in yeni gözdesi! Falcao'ya Danimarkalı partner
Süper Lig'de 5. hafta geride kalırken bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Galatasaray, Falcao'nun yanına devre arasında Danimarkalı golcü Jonas Wind'i transfer etmek istiyor.

Sezona hızlı bir giriş yaptıktan sonra UEFA Avrupa Ligi'ne play-off turunda veda eden, ligde de üst üste puan kayıpları yaşayan Galatasaray'da gözler transfere çevrildi.

Yaz transfer döneminde yaptığı takviyelerle taraftarını memnun edemeyen Aslan, ocak ayında durumu tersine çevirmeyi planlıyor.

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirerek sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak isteyen sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, stoper ve orta sahanın yanı sıra forvet bölgesi için de arayışlarını hızlandırdı.

Avrupa futbolunu yakından takip eden Terim'in yeni favorisi ise Danimarka Milli Takımı…

Danimarka'nın Avrupa'nın yükselen değeri olduğuna inanan tecrübeli teknik adam, özellikle çalışkanlıkları ve disiplinleri sayesinde başarılı olacaklarına inanıyor.

Deneyimli çalıştırıcı bu yüzden Danimarka'nın maçlarını sürekli takip ediyor.

Nitekim Danimarka son iki maçında önce İzlanda'yı (3-0) sonra da İngiltere'yi (1-0) deplasmanda yendi.

TERİM'İN YENİ FAVORİSİ JONAS WIND

"Artık yaşa değil geleceğe yatırım yapmalıyız" diyen Terim'in favori Danimarkalısı ise Kopenhag'da oynayan Jonas Wind.

LEWANDOWSKI VE IBRAHIMOVIC POTANSİYELİ VAR

Tecrübeli teknik adama göre 21 yaşındaki golcü futbolcuda, Lewandowski, Ibrahimovic potansiyeli var.

Wind'i birçok takımın izlemesi transferi güçleştirse de Terim, yönetimden gerekli girişimlerin yapılmasını talep etti.67 yaşındaki çalıştırıcı, Galatasaray'ın yüksek getirisi olan bu tip oyuncuları kadrosuna katmasının büyük önem arz ettiğini kaydetti.

KAYNAK: FOTOMAÇ