Teröristler öğretim görevlisini hedef gösterdi!

Teröristler öğretim görevlisini hedef gösterdi!
İstanbul Vezneciler'de hain terör saldırısında hayatını kaybeden 11 şehidin haberi Türkiye'yi yasa boğarken, meslektaşını bu saldırıda kaybeden bir akademisyenin sosyal medya paylaşımı terör örgütü tarafından hedefe alındı.

İstanbul'un tarihi yarımadasında meydana gelen terör saldırısında 6'sı polis 5'i sivil vatandaşımız şehit olmuş, Türkiye sabah gelen bu acı haberle derinden sarsılmıştı. 

İstanbul Üniversitesi'ndeki terör destekçisi yapılanmalara mensup şahıslar, daha önce bazı vatansever öğrencilerin isim, bölüm ve fotoğraf gibi bilgilerini yayınlayarak hedef göstermiş, tehdit etmişlerdi.

Şimdi de bazı vatansever hocalar, teröre karşı tepki gösterdikleri için hedef seçildi ve ifşa edilerek tehdit edildi.

Alçak saldırıda bir meslektaşını da şehit veren İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi R.E.G. duygularını sosyal medya hesabından beyaz Toros resmi paylaşıp "Huzur için" yazınca terör örgütü üyelerinin hedefi oldu.

Twitter'dan öğretim görevlisinin kişisel bilgilerini paylaşan PKK'lı hesaplar hocayı hedef göstererek teşhir etti.

Öğretim görevlisi R.E.G.'yi faili meçhulleri meşrulaştırmakla suçlayan teröristler öğretim üyesini "Sen huzur istiyorsan o huzuru sana çok gürmezler yps, seni huzura kavuşturur." diyerek ölüm tehdidinde bulundular.

Gelen tehditler ve hakaretlerden dolayı öğretim üyesi sosyal medya hesabını kapatmak zorunda kaldı.

Öğretim görevlisini tehdit eden PKK'lı o hesaplardan atılan bazı twitter: