Teşkilat 24. Bölüm Fragmanı izle

Teşkilat 24. Bölüm Fragmanı izle
Teşkilat 24. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Pazar akşamında yayınlanan Teşkilat dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Teşkilat 24. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 21 Kasım Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat son bölümünde; Ekip Yağmur’un kurtarılmasıyla mutluluk yaşarken Ebru’ya düzenlenen saldırının haberiyle sarsılır.

Uzay, Ebru’nun ve bebeğin sağlığı için endişelenmektedir. Zorlu ve uzun bir ameliyatın sonucunda gelen acı haber herkesi derin bir üzüntüye boğar. Saldırının failinin bulunması için tüm birimler seferber edilir. Hakkı elde edilen ipuçları sonucunda failin izini sürer ve öğrendiği gerçekle hayatının en zor kararını vermek zorunda kalır.

Boş durmayan Yıldırım ise yabancı büyükelçilerle yaptığı görüşme sonucunda Doğu Akdeniz’de Türkiye’yi köşeye sıkıştıracak yeni planı için harekete geçer. Moskova’da Şirket yetkililerinin de katılacağı Doğu Akdeniz konulu gizli toplantının istihbaratıyla Ankara hareketlenir. Serdar ve Zehra bu toplantıya katılan kişilerden birini ele geçirmek için plan kurar.