Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'dan dizinin senaryosu hakkında bomba açıklama

Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'dan dizinin senaryosu hakkında bomba açıklama
TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana ilgiyle takip edilen Teşkilat dizisinde canlandırdığı Serdar karakteriyle milyonlarca hayran kitlesine ulaşan Çağlar Ertuğrul, dizinin senaryosuyla ilgili bomba açıklamalarda bulundu. Ertuğrul, "TRT 1 ekranlarında bizi izleyen seyircilerimize çok teşekkür ederiz. Bundan sonra top senaristlerimizde çünkü seyirciye karşı sorumluluğumuzun arttığını düşünüyorum" dedi.

Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'dan dizinin senaryosu hakkında bomba açıklama

TRT1 ekranlarında 3. bölümü yayınlanan Teşkilat dizisi, izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Dizinin yeni bölümleri merakla beklenirken, oyuncu kadrosundan dizi hakkında açıklamalar geldi. Teşkilat''ta canlandırdığı Serdar karakteriyle önemli bir hayran kitlesine hitap eden Çağlar Ertuğrul, dizide en çok merak edilen durumlardan biri olan senaryo hakkında flaş açıklamalara imza attı. 

Topun artık senaristlerde olduğunu belirten Ertuğrul, "İşte emeği olan herkes için gurur duydum. TRT 1 ekranlarında bizi izleyen seyircilerimize çok teşekkür ederiz. Bundan sonra top senaristlerimizde çünkü seyirciye karşı sorumluluğumuzun arttığını düşünüyorum" dedi. 

Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlerin, dizinin gidişatı ile ilgili yaptığı yorumlar ise sırasıyla şu şekilde:

DENİZ BAYSAL YURTÇU: Dizimizin başarılı olacağına her zaman inancım tamdı. İyi bir reyting hepimiz bekliyorduk. Ama bu oranlar bize de çok sürpriz oldu. Seyircilerimize çok teşekkür ederiz. 

MESUT AKUSTA: Bütün ekip olarak çok çalıştık. İş güzel çıktı herkese teşekkür ederiz. Reytingler de bizi çok mutlu etti. İzlemeye devam etsinler sürprizler olacak aksiyon devam edecek. Heyecanlı bölümler geliyor.

EZGİ EYÜPOĞLU: Başarılı bir iş olacağını tahmin ediyordum ama bu kadarı gerçekten TRT 1 izleyicisinden bize çok güzel bir sürpriz oldu. Çok mutlu olduk hepimiz. Yaptığımız işin karşılığını alması çok iyi hissettirdi. Gelecek bölüm çok daha heyecanlı çok daha dinamik bir bölüm izleyeceğiz. Kendi karakterim üzerinden de konuşacak olursam Ceren’le ilgili daha fazla bilgi edineceğimiz bir bölüm bizleri bekliyor.

EZGİ ŞENLER: Senaryoyu ilk okuduğumda ben bu reytingleri alacağımızı biliyordum. Yüksek bekliyordum. Çok duygulandım. Bütün ekip olarak çok emek verdik, çok yorulduk ama sonunda bu güzel reytingler bize ilaç gibi geldi. Tam gaz çekimlere devam ediyoruz. Yedi vatanseverin heyecan dolu hikayesi asıl ikinci bölüm itibariyle başlıyor. Fazla ipucu vermek istemiyorum çünkü biz ajanız ve işimiz gizem. O yüzden seyircimiz ekran başında olup heyecanla izlesinler bakalım neler olacağını. Bizler iş, sizler ekran başında olun.

TUNCER SAĞLAM: Güzel hissettirdi. Önümüzdeki bölümlerde seyircimizi büyük sürprizler bekliyor.  

NİHAT ALTINKAYA: Zirvede başlaması bizi çok memnun etti, bunun altında çok büyük bir emek var; yönetmenlerimiz, senaristlerimiz, yapımcımız, yapım ekibi, prodüksiyon, tüm oyuncular, hepimiz büyük bir emek veriyoruz ve bu emeğin karşılığını almış olmak bizi çok mutlu etti. Aksiyon sahneleri, duygusal sahneleriyle, çok güzel bir projenin içindeyiz. Yoğun bir temponun üzerine böyle güzel bir reyting sonucu, izleyenlerin beğenmesi, sevmesi çok motive edici bizim için. 

SERDAR YEĞİN: Aylardır ekip olarak çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bunun sonucunda böyle bir ilgiyle karşılaşmak, seyircimizle böyle coşkuyla, heyecanla buluşmak çok mutlu etti hepimizi. İlk bölümün yayınlanmasını heyecanla bekledik ve sonunda harika bir buluşma yaşadık. Bundan sonrası için de heyecanım devam ediyor. Her bölüm dolu dolu, bol aksiyonlu, ekip ruhunu çok hissettiren bir iş. Duygusal sahneler için de çok reaksiyon aldık, enteresan dengeler, zor seçimler var hikâyede. Sürprizleri bozmadan sunu söyleyebilirim; sonraki bölümlerde ekip üyelerinin hikayeleri yavaş yavaş genişleyecek, aksiyon ve heyecan dolu gelişmeler tam gaz devam. Güzel bir ekiple çalışıyoruz, çok emek var, karşılığını da güzel alacağız belli ki. Mutluyuz. Yolumuz açık olsun.

 

 

 

 

İlgili Haberler