Tesla araçlar o soruna çözüm buldu. Bildirim gönderecek

Tesla araçlar o soruna çözüm buldu. Bildirim gönderecek
Tesla, Android ve iOS uygulaması için son güncellemesini paylaştı. Bu güncellemede artık tüm servise geri çağırmalar ve hatalar kullanıcılara bildirim yoluyla gönderilecek.

Elektrikli otomobil devi Tesla, Android ve iOS uygulaması için son güncellemesini paylaştı. Güncelleme içerisinde rutin hataların çözülmesine ek olarak, ilginç bir özellik de yer aldı. Yeni güncellemeyle birlikte Tesla, araç sahipleri için yapılan geri çağırma uyarılarını gösterecek.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; diğer birçok otomobil üreticisinde olduğu gibi Tesla da müşterilerine sık sık bilgilendirmelerde bulunuyor. Özellikle Elon Musk, Tesla’yı bir robot şirketi olarak adlandırdığı için, Tesla araçlarının da zaman zaman geri çağrılması gerekiyor.

Tesla 4.9 sürümüyle birlikte “Servis” menüsünde birtakım değişiklikler yapıldığı ortaya çıktı. Tesla_app_iOS isimli bir Twitter hesabı tarafından fark edilen Tesla uygulamasının yeni özelliği, geri çağırma ve servis uyarıları konusunda müşterilerini bilgilendirecek.

Tesla_app_iOS’un açıklamasına göre “Servis” bölümü eski sürümlerde sadece servis randevularını ve yaklaşan hizmetleri gösteriyordu. Ancak yeni özellikle birlikte herhangi bir hatadan dolayı geri çağırma uyarısı yapılırsa araç sahiplerine bildirim gönderilecek.

Herhangi bir geri çağırma olup olmadığını kontrol etmek isteyen Tesla sahiplerinin ise yapması gerekenler çok basit. Tesla uygulamasındaki Servis bölümüne gittikten sonra, aracınız için mevcut olan tüm geri çağırmaları liste halinde görebilirsiniz. Ayrıca şirket, yeni geri çağırmalar için bildirim atacak.

İlgili Haberler