TFF 2. Lig play-off'ta yarı finalistler belli oluyor

TFF 2. Lig play-off'ta yarı finalistler belli oluyor
Spor Toto 1. Lig'e yükselecek takımların çeyrek final rövanşları yarın oynanacak.

 Futbolda Spor Toto 1. Lig'e yükselecek üçüncü ve son ekibin belli olacağı play-off'ta, çeyrek final rövanş maçları yarın yapılacak. 

Beyaz Grup'ta Altay, Kırmızı Grup'ta ise Hatayspor'un doğrudan 1. Lig'e çıktığı 2. Lig'de, bu ekipleri takip eden dörder takım play-off mücadelesi veriyor.

Beyaz Grup'ta Sakaryaspor ile Bandırmaspor arasında ilk maçı 1-1 berabere tamamlanan eşleşmenin rövanşı saat 16.00'da Bandırma 17 Eylül Stadı'nda oynanacak. Şanlıurfaspor ile Gümüşhanespor'un 2-2 eşitlikle sahadan ayrıldığı eşleşmenin ikinci müsabakasında ise iki ekip saat 16.00'da Gümüşhane Yenişehir Stadı'nda karşılaşacak.

Kırmızı Grup'ta ise ilk maçı Keçiörengücü'nün 1-0 üstün bitirdiği eşleşmede Menemen Belediyespor ile Keçiörengücü saat 19.00'da Menemen İlçe Stadı'nda yarı finale yükselme maçına çıkacak. İlk müsabakada 1-1 berabere kalan Afjet Afyonspor ile Sivas Belediyespor da saat 19.00'da Afyonkarahisar'daki Zafer Stadı'nda mücadele edecek.

Ligde yarı final müsabakaları 18 ve 22 Mayıs'ta oynanacak. İki grupta yarı final turunu geçecek ekipler 1. Lig'e yükselecek üçüncü takım olmak için sahaya çıkacak.