“TFF, Fenerbahçe’nin ayarlarıyla oynuyor": Ünlü spor yazarı Kenan Başaran’dan korkunç iddia

“TFF, Fenerbahçe’nin ayarlarıyla oynuyor": Ünlü spor yazarı Kenan Başaran’dan korkunç iddia
Fenerbahçe’nin harcama limitinin Galatasaray ve Beşiktaş’ın çok gerisinde kalması kafalarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu. Spor yazarı Kenan Başaran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “TFF, ya Fenerbahçe'nin bilançolarıyla ilgili kulübün bile sakladığı çok önemli bilgilere sahip ya da resmen Fenerbahçe'nin ayarlarıyla oynuyor" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yaptığı açıklamaya göre, Fenerbahçe’nin harcama limiti 154 milyon 411 bin 381 lira oldu. Fenerbahçe’nin transferde harcayabileceği para yüzde 15’lik sapma ile birlikte 177 milyon 573 bin 89 lira oldu.

Fenerbahçe’nin harcama limitinin Beşiktaş ve Galatasaray’ın oldukça gerisinde kalması kafalarda soru işaretleri yarattı. TFF’nin açıklaması sonrası Fenerbahçeliler, harcama limitinin neden bu kadar düşük olduğunu ve özellikle Galatasaray ile Beşiktaş’ın harcama limitleri ile arasındaki farkın nedenini merak ettiler.

KENAN BAŞARAN’DAN KORKUNÇ İDDİA

Ünlü spor yazarı Kenan Başaran, TFF’nin açıklaması sonrası Twitter hesabından yaptığı paylaşımda sarı lacivertlilerin harcama limitine sert tepki gösterdi. Başaran, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı.

"TFF, ya Fenerbahçe'nin bilançolarıyla ilgili kulübün bile sakladığı çok önemli bilgilere sahip ya da resmen Fenerbahçe'nin ayarlarıyla oynuyor!"

basaran.jpg