İş dünyası ve KOBİ'ler isyan bayrağı açtı

İş dünyası ve KOBİ'ler isyan bayrağı açtı
İzmirli iş adamı Raif Şaşmaz, yaşadıkları sorunları dile getirmeyen İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener’e ve Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na duyarsızlık takdirnamesi hazırladıklarını açıkladı.

Medikal sektöründe KOBİ Yöneticiliği yapan, iş adamı Raif Şaşmaz sosyal medya hesabından dikkat çeken bir videolu paylaşım yaptı.

"DUYARSIZLIK TAKDİRNAMESİ HAZIRLADIK"

İş dünyasının oldukça sıkıntılı günler geçirdiğini, özellikle medikalcilerin başta tahsilat olmak üzere bir çok sorunlarla karşılaştıklarını belirten Şaşmaz, sorunlarını dile getirmeyen İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener’e ve Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na duyarsızlık takdirnamesi hazırladıklarını açıkladı.

Hazırlanan takdirnamede şu ifadeler kullanıldı: “İş dünyasının yaşadığı sıkıntılara ve yine medikal sektörünün başta tahsilat olmak üzere yaşadığı büyük sorunlara karşı duyarsızlığınızdan dolayı bu takdirname sizlere uygun görülmüştür.”

Raif Şaşmaz yakında Odalar ve Borsalar Birliği ve Oda seçimleri yaklaştığını, orada oy kullanırken bu durumu mutlaka kendilerine hatırlatacaklarını belirterek videoda şu ifadeleri kullandı:

“Yaşadığımız koşullar nedeniyle iş dünyası oldukça sıkıntılı günler geçiriyor.

Önlerini göremiyorlar. Biz medikalciler bir o kadar daha sıkıntı çekiyoruz.

Bizde bir de tahsilat problemlerimiz var ham maddenin fiyatlarının yükselmesinin yanında üretim yapamaz hale gelmiş firmalarız.

Ama bizlerin haklarını savunmakla görevli olan, bunları dile getirme işlevi olan sayın ticaret odaları ile Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı ve yöneticileri, bizlerin bu perişan halini seyrederken oldukça yorulmuş olmalılar ki ortalıkta görülmüyorlar. İstirahat halindeler.

İzmir Ticaret Odası bize takdirname göndermiş. Biz de aldık, kabul ettik. Duvarımıza asacağız.

Ama bu arada biz de altta kalmak istemeyiz. Biz de İzmir Ticaret Odası Başkanı Sayın Mahmut Özgener’e ve Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu''na hazırladık kendilerine.

Takdirnamede şu ifadeler kullanıldı: “İş dünyasının yaşadığı sıkıntılara ve yine medikal sektörünün başta tahsilat olmak üzere yaşadığı büyük sorunlara karşı duyarsızlığınızdan dolayı bu takdirname sizlere uygun görülmüştür.”

Kendilerine teşekkür ediyoruz. Oldukça yorulmuş olmalılar ki dinlendikten sonra kendilerini aramızda göreceğiz. Kendilerine son söz olarak şunu söylemek istiyorum. İş dünyası onları unutmayacaktır. Odalar ve Borsalar Birliği ve Oda seçimleri yaklaşıyor. Orada oy kullanırken mutlaka kendilerine hatırlatacağız…”

İlgili Haberler