Togg otomobilden önce ilk hangi ürünü üretecek

Togg otomobilden önce ilk hangi ürünü üretecek
Togg, otomobilden önce dijital bir ürün çıkartacağını duyurdu. Ürünün ne olacağına dair açıklama yapılmazken Togg CEO'su Gürcan Karakaş şu ifadelerde bulundu: Mobil olarak hizmet verecek bir dijital ürün için çalıştığımızın ipucunu verebilirim.

Togg CEO''su Gürcan Karakaş AA''ya konuştu ve başından beri bir otomobilden daha fazlasını yapmak üzere yola çıktıklarını ifade ettiklerini; Togg’u, ana faaliyet alanı mobilite olan bir teknoloji şirketi olarak konumladıklarını söyledi: “Bu konuda bilgi vermek için henüz erken ama ilk akıllı cihazımız C segmenti SUV’u pazara sunmadan önce mobil olarak hizmet verecek bir dijital ürün için çalıştığımızın ipucunu verebilirim.”

Karakaş, “akıllı cihaz” olarak nitelendirdiği otomobilin üretim süreci için de bilgiler paylaştı.

Gemlik tesislerinin seri üretime hazır hale gelmesiyle ilk seri üretim aracın da bu yılın son çeyreğinde banttan ineceğini bildiren Karakaş, “Ardından pazara çıkmak için gerekli teknik şartların yerine getirilmesi (homologasyon) süreci başlayacak. Bu sürecin tamamlanmasının ardından 2023’ün ilk çeyreği sonunda da yollara çıkarmayı planlıyoruz.” dedi.