Tom Cruise 36 yıl sonra oynadığı Top Gun'da sanki hiç yaşlanmamıştı: Kelly McGillis 'dağıldığı' için yerine başka isim oynatıldı

Tom Cruise 36 yıl sonra oynadığı Top Gun'da sanki hiç yaşlanmamıştı: Kelly McGillis 'dağıldığı' için yerine başka isim oynatıldı
"Top Gun: Maverick" filmi gişede rekor kırarak Titanic'te elde ettiği rekoru egale etti. Titanic'ten sonra Top Gun'ın ilk serisi 1986'da çekilmişti. Aradan geçen 36 yılda Tom Cruise'un hiç değişmediği görülürken filmin ikinci serisinde başrol kadın oyuncunun yapım tarafından değiştirildiği gözlerden kaçmadı.

Top Gun serisinin 2. filmi bu yıl Mayıs ayında vizyona çıkıp seyircisiyle buluştu. ABD''de film, Tom Cruise''un ilk filmlerinden olan Titanic''in izlenme rekorlarını egale etmeye başladı.

Top Gun serisinin severleri sinema filmini izlemeye gittiklerinde bir nebze de olsa hayal kırıklığına uğradı.

1986 yılında vizyonda olan ilk Top Gun serisinin başrol kadın oyuncusu Kelly McGillis''in yerine Jennifer Connelly''nin rol aldığı görüldü. Aradan geçen 36 yılda McGillis''in yaşlandığını fark etmiş olduğu düşünülen yapımcıların onun rolüne Connelly''i uygun gördükleri ortaya çıktı.

Tom Cruise''un geçen 36 yıllık zamanda hiç bir fiziki değişime uğramadığı fark edilirken McGillis''in son hali görenleri şaşkına uğrattı.

İŞTE MCGİLLİS''İN TOP GUN''IN İLK SERİSİNDEKİ GÖRÜNTÜLERİ VE SON HALİ

Top Gun''un iki efsane ismi Tom Cruise ve Kelly McGillis 2010 yılında katıldıkları bir yardım organizasyonunda objektiflere böyle poz vermişlerdi. 

Top Gun: Maverick filminde Kelly McGillis''in yerine getirilen oyuncu ise Jennifer Connelly''dir.

YENİ SERİ "TOP GUN: MAVERICK"''İN KONUSU NEDİR?

Film Pilot Pete (Maverick) Mitchell''in hava kuvvetlerine geri dönüşü sonrası yaşananlara odaklanıyor. Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete (Maverick) Mitchell, donanmaya verdiği 30 yıllık başarılı hizmetin ardından, test pilotu olarak sınırları zorlar.

Kendisini karaya bağlayacak herhangi bir görevden uzak durmak isteyen Maverick, kendisini Top Gun mezunlarından oluşan bir müfrezeyi özel bir görev için eğitirken bulur. Hem belirsiz bir gelecekle hem de geçmişindeki anılarıyla karşı karşıya olan Maverick, gitmek zorunda olduğu görev nedeniyle en büyük korkularıyla yüzleşmek zorunda kalır.

İlgili Haberler