Torna atölyesinden cephanelik çıktı

Torna atölyesinden cephanelik çıktı
Kütahya'da torna atölyesinde yasa dışı yollarla kurusıkı tabancaları namlu açarak bilye atar haline getirildiğine dair ihbar alan Jandarma ekipleri operasyon gerçekleştirdi. Torna atölyesi sahibi B.T.'nin evi ve atölyesine eş zamanlı yapılan operasyonda çok sayıda silah, mühimmat, tüfek dürbünü ve susturucu ele geçirildi. B.T. ifadesi alınmak için Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

DHA’nın haberine göre, Kütahya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ağaçköy’de yaşayan B.T.’nin (36) torna atölyesinde, kurusıkı tabancaları namlu açarak bilye atar hale getirip sattığı bilgisi üzerine harekete geçti.
B.T.’nin ev ve iş yerine eş zamanlı baskın düzenleyen ekipler, yaptıkları aramada 4 tabanca, 3 kurusıkı tabanca, 6 şarjör, 5 tabanca fişeği, 2 av tüfeği, 1 havalı tüfek, 8 av tüfeği fişeği, 2 tüfek dürbünü ve 1 tüfek susturucusu ele geçirdi. Silah ve mühimmatlara el koyulurken, gözaltına alınan B.T., işlemleri için Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Soruşturma sürüyor.