Trabzon'da bahçeye giren köpek sopa ile öldürüldü iddiası

Trabzon'da bahçeye giren köpek sopa ile öldürüldü iddiası
Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde meydana gelen olayda A.S. isimli kişinin, bahçeye giren komşusunun köpeğini sopa ile döverek öldürdüğü iddia edildi. A.S., köpeği, tavuklarına zarar verdiği için dövdüğünü söyledi.

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde meydana gelen olayda, komşu bahçesine giren bir köpek sopa ile öldürüldü. Komşu ise kendisini, "Tavuklarımı kurtarmak istedim" diye savundu. 

DHA'da yer alan habere göre Vakfıkebir ilçesi Büyükliman Mahallesi’nde Ömercan Karkaç’ın 'Tony' isimli köpeği iddiaya göre A.S'nin tavuklarının bulunduğu bahçesine girdi.

A.S, bu sırada köpeğe sopayla saldırdı. Köpeği döven saldırgana mahalle sakinleri de tepki gösterdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Aldığı darbeler nedeniyle ağır yaralanan köpek, veterinere götürülerek tedavi altına alındı. Ancak kanlar içerisinde kalan ve yürümekte zorluk çeken köpek, kurtarılamadı. Köpeğin sahibi Ömercan Karkaç, saldırgan hakkında şikayetçi oldu.  

KOMŞU KENDİSİNİ SAVUNDU 

Köpeği bahçesine girdiği için dövdüğü söyleyen A.S, "Tavuklarımı kurtarmak istedim. Köpeği ben çözmedim. Sahibi çözüp bırakıyor. Köpeğini idare edeceksin, kendi kendine bakacaksın. Benim bahçeme geçemez" diye konuştu.

"KAFASINA ÇOK SAYIDA DARBE ALDI" 

Veteriner Hakan Oruç, köpeğin kafasına çok sayıda darbe aldığını belirterek, "Sopayla vurduklarını söylüyorlar. Baş bölgesinde yaygın bir ödem söz konusu. Ödemler nedeniyle kafatasında kırık veya çatlak olup olmadığı net anlaşılamıyor. Ağzındaki kan darbelerden kaynaklı oluşmuş. Diş ve diş etlerinde darbeye bağlı zedelenmeler vardı" dedi.