Trabzonspor'un konuğu Fenerbahçe

Trabzonspor'un konuğu Fenerbahçe
Spor Toto Süper Lig'in 27.haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Abdullah Avcı yönetimindeki bordo mavili takım, üst üste aldığı galibiyetlere bir yenisini daha ekleyerek zirve takibini sürdürmek istiyor. Fenerbahçe ise kötü gidişata dur diyerek moral kazanmak istiyor. Futbolseverler ise maçın ayrıntılarını merak ediyor. Peki Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Süper Lig''in 27. haftası dev bir maça sahne olacak. Trabzonspor ile Fenerbahçe Medical Park Stadyumu Stadyumu''nda oynanacak maçta karşı karşıya gelecek. İşte maça dair detaylar...

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Medical Park Stadyumu Stadyumu''nda oynanacak maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Saat 19.00''da başlayacak ve beIN SPORTS HD 1''den naklen yayınlanacak maçın skor ve pozisyon takibi yenicaggazetesi.com.tr''de olacak.

MUHTEMEL 11''LER:

TRABZONSPOR: Uğurcan, Serkan, Vitor Hugo, Edgar Ie, Kamil Ahmet, Flavio, Berat, Ekuban, Nwakaeme, Bakasetas, Djaniny

FENERBAHÇE: Altay, Gökhan Gönül, Tisserand, Szalai, Novak, Sosa, Mert Hakan, Valencia (Samuel), Pelkas, Mesut Özil, Thiam

TRABZONSPOR''DA EKSİKLER

Trabzonspor’da yeni tip korona virüs (Covid-19) testleri negatife dönen oyuncular ile sakatlığı düzelen Abdulkadir Parmak, takımda yer alabilecek. Karadeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür ve Anders Trondsen, mücadelede forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE’DE ÖNEMLİ EKSİKLER VAR

Sarı-lacivertli takımda Caner Erkin, Luiz Gustavo, İrfan Can Kahveci, Sadık Çiftpınar ve Diego Perotti, çeşitli gerekçelerle kamp kadrosunda yer almadı.

129.RANDEVU

Trabzonspor ile Fenerbahçe, yarın Süper Lig''de yapacakları maçla 129. kez karşı karşıya gelecek.

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı''nda 13 Şubat 1974''te yapılan ve 0-0 sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 47 yılı aşkın rekabette, galibiyet sayısında Fenerbahçe''nin 8 farkla üstünlüğü bulunuyor.

Sarı-lacivertli ekip, 95 lig, 14 Türkiye Kupası, 9 özel, 4''er Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Kupası ile 2 TSYD Kupası olmak üzere toplam 128 maçtan 49''unu kazandı, bordo-mavili takım ise 41 galibiyet elde etti. Taraflar 38 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.

Fenerbahçe''nin toplam 162 golüne, Trabzonspor 142 golle cevap verdi.

İlgili Haberler