Trabzonspor-Alanyaspor: 1-0 (Maçın özeti)

Trabzonspor-Alanyaspor: 1-0 (Maçın özeti)
Spor Toto Süper Lig’in 11. Haftası oldukça ilginç bir maça sahne oldu. Trabzonspor, kendi evinde Alanyaspor’u ağırlarken, maçta 2 kırmızı kart ve iki penaltı çıktı. İki takım maçı 10 kişi tamamlarken, bordo mavililer tek golü penaltıdan attı, bir de penaltı kaçırdı.

Spor Toto Süper Lig’in 11. Haftasında Trabzonspor kendi evinde Alanyaspor ile karşılaştı. İki kırmızı kart ve iki penaltının olduğu maçta bordo mavililer rakibini tek golle geçerek 3 puanı kaptı.

25. dakikada Abdulkadir Parmak'ın Siopis'e yaptığı müdahaleyi hakem Abdulkadir Bitigen kırmızı kart olarak değerlendirdi. Trabzonspor 10 kişi kaldı.

36. dakikada Efecan'ın sağ kanattan ortasına iyi yükselen Cisse'nin kafa vuruşunda kaleci Uğurcan Çakır meşin yuvarlağı kornere çıkardı.

37. dakikada Alanyaspor'un sol taraftan kullandığı korner atışında Siopis'in kafayla arka direğe doğru aşırdığı topu müsait pozisyondaki Cisse auta gönderdi.

42. dakikada Fernandes'in pasından topu önüne alan Bakasetas ceza sahası içine girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan oyuncunun vuruşunda Uğurcan Çakır, yerinde müdahale yaparak meşin yuvarlağı kornere çıkardı.

64.dakikada kullanılan köşe vuruşunda elle oynama tespit edildi ve Trabzonspor penaltı kazandı! Penaltı atışı için topun başına geçen Majid Hosseini topla kaleciyi farklı köşelere gönderip topu ağlarla buluşturuyor. Trabzonspor, Majid Hosseini'nin penaltı golüyle skoru 1-0'a taşıdı.

Trabzonspor’da penaltı için topun başına bir kez daha gelen Hosseini topu kalecinin üzerine vurdu ve penaltı kaçtı!

80.dakikada kullanılan köşe vuruşunda Trabzonspor bir penaltı daha kazandı. Aytemiz Alanyaspor’da hakeme tepki gösteren Fernandes kırmızı kart gördü. İki takım da sahada 10 kişi kaldı. Penaltı pozisyonu için topun başına geçen Majid Hosseini kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu kaleci Marafona yattı ve kontrol etti. Trabzonspor bu penaltıdan yararlanamadı.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Trabzonspor, mücadeleyi 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.