Trabzonspor bir 'oh' çekti

Trabzonspor bir 'oh' çekti
Spor Toto Süper Lig’de 25. haftanın açılış karşılaşmasında Trabzonspor evinde Mersin İdman Yurdu’nu ağırladı

Süper Lig'de son 3 maçını kaybeden Trabzonspor, düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu'nu mağlup ederek galibiyet özlemine son verdi ve kötü gidişe "dur" dedi..

Trabzonspor: 1 - Mersin İdmanyurdu: 0 

Trabzonspor: Esteban, Cavanda, Mustafa Yumlu, Akakpo, Bosingwa, Okay Yokuşlu, Aytaç Kara, Sefa Yılmaz, Marin, Erkan Zengin, Cardozo

Mersin İdmanyurdu: Muammer Yıldırım, Serkan Balcı, Mitrovic, Sadiku, Gökçek Vederson, Murat Ceylan, Khalili, Güven Varol, Tita, Nakoulma, Welliton

Gol: Dk. 48 Marin (Trabzonspor)

Geçen haftaya göre 5 değişiklik

Trabzonspor, geçen hafta ligde 2-0 yenildiği Torku Konyaspor maçının 11'ine göre 5 oyuncu değişikliğiyle sahaya çıktı. Bordo-mavililerde Torku Konyaspor maçında gördükleri kartlarla cezalı duruma düşen Muhammet ve Ramazan ile sakat olan Özer'in yanı sıra Douglas ve Yusuf Erdoğan da Mersin İdmanyurdu karşısında ilk 11'de yer almadı. Bu oyuncuların yerine Okay Yokuşlu, Aytaç Kara, Cavanda, Cardozo ve Erkan Zengin görev aldı.

Forvette Cardozo

Trabzonspor'da cezalı Muhammet Demir'in yerine sakatlıktan yeni çıkan Cardozo forvette ilk 11'de görev yaptı. Ligin ikinci yarısının ilk haftasındaki Bursaspor maçında sakatlanan ve geçen hafta Torku Konyaspor maçında son 20 dakika oyuna dahil olan Paraguaylı futbolcu, 5 hafta sonra 11'de yer buldu.

Sakatlığı düzelen Aytaç Kara 3 hafta, Okay Yokuşlu ise 1 hafta sonra yeniden 11'de forma giydi.