Trabzonspor- Fenerbahçe maçı Ne Zaman? Saat kaçta? Hangi Kanalda?

Trabzonspor- Fenerbahçe maçı Ne Zaman? Saat kaçta? Hangi Kanalda?
Trabzonspor ve Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Taraftarların merakla beklediği mücadelenin saat kaçta ve hangi kanalda olacağı merak edilmeye başlandı. İşte Trabzonspor- Fenerbahçe maçı hakkındaki tüm detaylar...

Kupada nefesler tutuldu

Süper Lig'de kıran kırana mücadele eden ve zaman zaman yaşadıkları gerginliklerle gündeme gelen Trabzonspor ile Fenerbahçe bu kez kozlarını Ziraat Türkiye Kupası'nda paylaşacak. Fenerbahçe cephesi, Trabzonspor'a karşı Süper Lig'de aldığı mağlubiyeti telafi etmek isterken, Trabzonspor ise ligde sürdürdüğü iyi gidişini Türkiye Kupası'na da yansıtmak istiyor. 

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 3 Mart Salı günü Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Medical Park Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak ve ATV ekranlarından yayınlanacak karşılaşmayı, hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Bordo-mavililer, 21 Nisan'da İstanbul'da oynanacak rövanş öncesi, sahasındaki karşılaşmadan tur için avantajlı bir skorla ayrılmaya çalışacak.

Karadeniz ekibinde, Ahmet Canbaz, Majid Hosseini, Yusuf Sarı ve Joao Pereira'nın sakatlıkları devam ediyor. Daniel Sturridge'in durumu ise yapılacak son kontrollerin ardından netleşecek. Obi Mikel de kırmızı kart cezası nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

TRABZONSPOR 9. KUPAYI İSTİYOR 

Ligde ilk mücadele ettiği 1974-1975 sezonunda kupada final oynayan bordo-mavililer, bugüne dek 14 final maçının 8'inde kupayı müzesine getirmeyi başardı.

En son kupada 2012-2013 sezonunda finale yükselen ancak yarınki rakibi Fenerbahçe'ye kaybeden Karadeniz ekibi, 6 sezon aradan sonra finale çıkarak 9. kez kupayı kaldırmak istiyor.

Bordo-mavililer, ikişer kez Beşiktaş ve Gençlerbirliği, birer kez de Galatasaray, Bursaspor, Adana Demirspor ve Fenerbahçe karşısında kupaya uzanarak 8 kupa şampiyonluğu yaşadı. 

FENERBAHÇE KONSANTRE

Süper Lig'de oldukça kötü bir dönem yaşayan ve son 5 maçından sadece 2 puan çıkarabilen sarı-lacivertliler, bu kulvarda yoluna devam ederek kupa hasretine son vermeyi amaçlıyor.

Ziraat Türkiye Kupası'na 4. turdan katılan Fenerbahçe, sırasıyla Tarsus İdman Yurdu, İstanbulspor, Hes Kablo Kayserispor ve GMG Kırklarelispor'u eleyerek yarı finale geldi.

Fenerbahçe, Trabzon'dan İstanbul'a avantajlı bir skorla dönerek adını finale yazdırmayı hedefliyor. İki takım bu sezon ligde 2 kez karşı karşıya geldi. Kadıköy'deki maç 1-1 beraberlikle, Trabzon'daki mücadele ise bordo-mavililerin 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

FENERBAHÇE'DE EKSİK VAR

Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanına 2 oyuncusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı süren Garry Rodrigues ile Emre Belözoğlu, Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek.

YANAL'IN SON MAÇI 

Fenerbahçe'de ikinci Ersun Yanal dönemi Trabzonspor maçıyla kapanacak. Görevinden istifa eden deneyimli teknik adam, Trabzonspor mücadelesiyle sarı-lacivertli takımdaki son maçına çıkacak.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI 

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak mücadelenin biletleri 80 ile 700 lira arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarıldı. Öte yandan, Trabzon İl Güvenlik Kurulunun kararı gereğince bu maçta kağıt bilet uygulaması olmayacağı duyuruldu.