Trabzonspor Fenerbahçe maçı şifresiz hangi kanalda? TS FB şifresiz canlı izle!

Trabzonspor Fenerbahçe maçı şifresiz hangi kanalda? TS FB şifresiz canlı izle!
Spor Toto Süper Lig 9. hafta maçında derbide Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Süper Lig’de 9. haftadaki derbide Trabzonspor kendi sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kayserispor’u 2-1 ile geçerek kötü gidişe son veren ancak henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzonspor, üst üste 3 haftadır aynı skorlarla 2-1 galip gelen Fenerbahçe karşısında zirveye yerleşmek için galibiyet arıyor.

Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman?

Medical Park Stadyumu’nda 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 19.00’da başlayacak olan Trabzonspor Fenerbahçe maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Abdullah Avcı yönetiminde Konyaspor ile beraber Süper Lig’in tek namağlup takımı olan Trabzonspor; Konyaspor ve Alanyaspor maçlarında kaybettiği 4 puan sonunda geçen hafta Kayserispor’u deplasmanda 2-1 devirerek topladığı 18 puanla 2. sırada yer aldı.

Başakşehir’e karşı 2-0 yenildikten sonra aynı skorlarla deplasmanda Hatayspor’u, sahasında ise Giresunspor ve Kasımpaşa’yı 2-1 ile geçen Fenerbahçe topladığı 19 puanla zirvede yer almayı başardı.

Şu ana kadar her iki takım arasında oynanan maçlarda Fenerbahçe’nin rakibi Trabzonspor’a 50-41 üstünlüğü bulunuyor. Geçen sezon ligde oynanan maçları Fenerbahçe 3-1 ve 1-0 kazanmıştı

Stat: Medical Park Stadyumu
Tarih: 17 Ekim 2021 Pazar
Saat: 19.00
Yayın: Bein Sports 1