Trabzonspor galibiyet serisini bozmadı

Trabzonspor galibiyet serisini bozmadı
Spor Toto Süper Lig’in 29. Haftasında Trabzonspor kendi evinde Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Bordo mavililer karşılaşmayı Nwakaeme ve Rodallega’nın golleri ile 2-1 kazandı ve galibiyet serisini beş maça çıkardı.

Trabzonspor, Süper Lig'in 29. haftasında konuk ettiği Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti. Bordo mavililerin golleri Anthony Nwakaeme ve Hugo Rodallega'dan geldi. Deplasman ekibinin golünü ise Ömer Şişmanoğlu kaydetti.

Bordo mavililer bu skorun ardından ligde üst üste beşinci galibiyetini alarak 52 puana yükseldi ve ligin 4. sırasında yer almaya devam etti. Trabzonspor, 3.Beşiktaş ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 1'e indirmiş oldu. Konuk ekip ise 38 puanda kaldı.

TRABZONSPOR'DA 2 DEĞİŞİKLİK

Spor Toto Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk eden Trabzonspor'da, ilk 11'de 2 değişiklik yapıldı.

Teknik direktör Ünal Karaman, geçen hafta 1-0 kazandıkları Bursaspor maçı 11'inden yedek kulübesine çektiği Olcay Şahan'ın yerine sağ kanatta Abdülkadir Ömür'e, savunmanın solunda ise Arjantinli futbolcu Luis Ibanez'in yerine Çekyalı oyuncu Filip Novak'a görev verdi.

Trabzonspor'da son olarak ligin 26. haftasında oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında forma giyen ve ardından yaşadığı sakatlık nedeniyle Antalyasporile Bursaspor mücadelelerinde kadroda yer almayan sol bek Filip Novak, 2 hafta sonra takıma döndü.

Bordo-mavili ekipte son olarak 17 Şubat'ta oynanan Aytemiz Alanyaspor müsabakasında ilk 11'de sahaya çıkan, daha sonraki süreçte yaşadığı sakatlığın ardından tedavisinin tamamlanmasıyla Antalyaspor ve Bursaspor karşılaşmalarında yedek kulübesinden oyuna dahil olan genç oyuncu Abdülkadir Ömür ise 62 gün sonra ilk 11'de forma şansı buldu.