Trabzonspor şampiyonluğu elleriyle ikram etti! Bir takım 3-1 öndeyken 4-3 nasıl yenilir

Trabzonspor şampiyonluğu elleriyle ikram etti! Bir takım 3-1 öndeyken 4-3 nasıl yenilir
Süper Lig'in 33. haftasında küme kalma mücadelesi veren Konyaspor'u sahasında ağırlayan Trabzonspor, 3-1 önde götürdüğü karşılaşmada son 10 dakikada 3 gol yiyerek şampiyonluğu elleriyle rakibine teslim etti. Ünal Karaman'ın yerine getirilen teknik direktör Hüseyin Çimşir, kaçan şampiyonluk nedeniyle özür dilerken, taraftar hala mağlubiyetin şokunu yaşıyor.

Karadeniz ekibi "O sene bu sene" diyerek şampiyonluk parolasıyla başladığı Süper Lig mücadelesinde mutlu sona yine ulaşamadı. ESon 2 haftada 2 mağlubiyet alarak elleriyle şampiyonluğu İstanbul ekibi Başakşehir'e teslim eden Trabzon'da moraller yerlerde. 

Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Maça coşkulu başlayan Trabzonspor, 12. dakikada Sörloth'un gölüyle öne geçti. Bu gole Konyaspor 42. dakikada Rijad Bajic ile karşılık verdi. Devre bu sonuçla tamamlandı. İkinci devreye de Trabzonspor fırtına gibi girdi.  56. dakikada penaltı ataşından Sörloth kamını 2-1 öne geçirdi. Bu golden 5 dakika sonra Trabzonspor 61 dakikada Novak farkı 2'ye çıkardı.

TRABZON DURDU KONYA 10 DAKİKADA VURDU

81. dakikada Konyaspor farkı bire indirdi! Levan Shengelia'nın attığı golle skor 3-2 oldu. 88. dakikada maça eşitlik geldi! Skubic, penaltıdan attığı golle skoru 3-3 yaptı. 90+1'de Thuram attığı golle takımına altın değerinde 3 puan kazandırdı. Bu sonuçla Konyaspor ligde kalmayı garantilerken, Trabzonspor ise elleriyle şampiyonluğu İstanbul ekibine verdi.

Son alarak 1983-1984 sezonunda şampiyon olan Trabzonspor'da moraller yerlerde.  Hüseyin Çimşir, kaçan şampiyonluk nedeniyle taraftarlardan özür diledi.

62 puanla 2. sırada bulunan Trabzon bu hafta kaybeder ve 2 puan gerisindeki rakibi Sivasspor kazanırsa şampiyonlar Ligi'nde önce eleme maçlarına çıkma macerası da başka bahara kalacak. 

aaaaaaa-001.jpg