Trabzonspor taraftarı dünya basınında! Tomorrowland değil burası Trabzon

Trabzonspor taraftarı dünya basınında! Tomorrowland değil burası Trabzon
Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'un düzenlediği şampiyonluk kutlamaları dünya basınında geniş yer buldu. Ortaya çıkan ışık gösterisi büyük hayranlık uyandırdı.

Trabzonspor''un şampiyonluğu sadece Türkiye''de değil dünyada da gündem olmaya devam ediyor...  Süper Lig''de şampiyonuluğunu ilan eden Bordo Mavililerin taraftarları gündeme oturdu.

TOMORROWLAND''İ ANDIRDI

Antalyaspor maçının bitmesiyle kentte insan seli yaşanırken, kent meydanlarında adım atılacak yer kalmadı. 300 bin taraftarın muhteşem şovu, dünyanın en büyük elektronik müzik festivali Tomorrowland''i andırdı.

IŞIK ŞOV DÜNYA GÜNDEMİNDE

Yüzbinlerce kişinin telefonlarının ışığını yakarak katıldığı kutlamalar sırasında yapılan gösteri sosyal medyada en çok paylaşılan video arasına girdi. Birçok uluslararası medya organı da bu görselleri paylaşarak, "Trabzonspor taraftarlarının uzun süreli şampiyonluk hasreti bu inanılmaz kutlamalarla sona erdi" dedi.

TRABZONSPOR DA PAYLAŞTI

Trabzonspor Kulübü, büyük beğeni toplayan kutlama görüntülerini sosyal medya hesabından "Ne geceydi ama! Övgülerin en büyüğü sana Trabzon!" notuyla paylaştı.

İlgili Haberler