Trabzonspor Teknik Direktörü Newton'dan Sörloth açıklaması

Trabzonspor Teknik Direktörü Newton'dan Sörloth açıklaması
Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Yukatel Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili takımın bu sabahki antrenmanı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

DHA

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren bordo mavili ekibin teknik direktörü Newton, "Alan söyleyecek değilim, kadromuz yeterli değil. Yönetimimiz ve başkanımız gece gündüz çalışıyorlar, sınır tanımaksızın çalışıyorlar" dedi. 

ordo mavili takımın yeni forveti Benik Afobe'yi daha önce tanığını vurgulayan Newton, "Sörloth konusundan başlayalım. Yönetimimiz ve ben çok netiz. Hem ben, hem de yönetimin Sörloth'un bir yıl daha devam etmesi yönünde fikrimiz vardı ancak oyuncunun burada oynamak istemediği kararını verdik. Biz oyucularımızın burada oynama istediğini önemsiyoruz, kafası burada değilse oyuncunun yerine birini bakmayı daha doğru buluyoruz. Afobe'yi tanıyorum. Bu ligde iş yapabilecek yetenekte. Ekuban, Abdülkadir Ömür gibi oyunları oyuna katabilecek bir oyuncu" dedi. 

(Fotoğraf: AA)