Trabzonspor yeni sezonda ilk galibiyetini aldı

Trabzonspor yeni sezonda ilk galibiyetini aldı
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor kendi evinde Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Bordo mavililer, Abdülkadir ve ve Joao Pereira’nın golleri ile maçı 2-1 kazanarak bu sezonun ilk galibiyetini aldı.

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor karşılaştı. Bordo mavililer, kendi evindeki zorlu mücadeleyi 2-1 kazanmayı başardı. Trabzonspor’un golleri Abdülkadir ve Joao Pereira’dan gelirken, Malatyaspor’un tek golü ise Eren Tozlu’dan geldi.

Trabzonspor’un ilk golü 45. Dakikada geldi. Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Anthony Nwakaeme kısa pasını Jose Sosa'ya veriyor. Jose Sosa sol kanattan ortasını yaptı. Arka direkte bu topa hareketlenen Abdülkadir Ömür kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Trabzonspor, Abdülkadir Ömür'ün golü ile 1-0 öne geçti.'

Bordo mavililer, maçın 78. Dakikasında farkı 2’ye çıkardı. Yapılan pas hatası sonrasında topla buluşan Joao Pereira kısa pasını ceza sahası içindeki Yusuf Sarı'ya bıraktı. Yusuf Sarı tekrar pasını Joao Pereira'ya gönderdi. Joao Pereira bekletmeden kaleye şutunu gönderdi ve topu ağlarla buluşturdu.

Yeni Malatyaspor ise maçın son bölümünde farkı 1’e indirdi. Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Erkan Kaş ceza sahası içine ortasını yaptı. Savunma oyuncusundan seken topla buluşan Eren Tozlu gelişine şutunu çekti ve topu ağlarla buluşturdu.

Karşılaşmanın son bölümü büyük bir heyecana sahne olsa da Trabzonspor skor üstünlüğünü rakibine kaptırmadı ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu skorla Trabzonspor 4 puana yükseldi, Yeni Malatyaspor ise 3 puanda kaldı.