Trabzonspor’a 40 milyon euroluk piyango!

Trabzonspor’a 40 milyon euroluk piyango!
Trabzonspor’un genç yıldızları Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı için Fransa’dan talip çıktı. Lille kulübü, iki oyuncu için 40 milyon euro ödemeye hazır!

Fransız kulübü Lille, Trabzonspor'un genç yıldızları, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün transferi için 40 milyon euro'luk bonservis bedeli önermeye hazırlanıyor.

Fanatik Gazetesinden Hakan Ateşler'in haberine göre; Ligue 1 ekibi Lille, bordo-mavililerin iki genç yıldızı Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ü isteyecek.

Son dönemde kurduğu genç kadroyla ve geleceğe yaptığı yatırımlarla bilinen Fransız ekibi bu sezonun başından bu yana Trabzonspor'un iki genç yıldızı Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'yı takip ediyordu.

Lille'in 23 yaşındaki kanat forveti Nicolas Pepe'yi bu yaz elinden çıkarması bekleniyor. Arsenal, Manchester United ve Bayern Münih gibi devlerin ilgilendiği Pepe için Lille 80 milyon euro kazanç bekliyor.

Buradan gelecek kazancın 40 milyon eurosunu Yusuf ve Abdülkadir için ayıran Lille, Trabzonspor'a resmi bir teklif henüz yapmadı ancak taraflar özellikle devre arasından bu yana gayri resmi bir şekilde temas halinde...