Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak belirsizliği

Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak belirsizliği
Trabzonspor'un başarılı futbolcuları arasında yer alan ve takımının son oynadığı Konyaspor maçında sakatlanan Abdülkadir Parmak'ın Gençlerbirliği maçında forma giyme şansının düşük olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'un son oynadığı Konyaspor maçında sakatlanan Abdülkadir Parmak'ın son durumu belirsizliğini koruyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde saat 13.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, taktik ağırlıklı çalışmalara yer verildi. Kadro dışı bırakılan Pereira’nın yanı sıra sakatlığı bulunan Abdülkadir Ömür antrenmanda yer almadı. Abdulkadir Parmak ise takımdan ayrı çalıştı.

trabzonsporda-abdulkadir-parmakin-oynamasi-zor-8228-dhaphoto1.jpg

SON ANDA KARAR VERİLECEK 

Trabzonspor’da son yapılan antrenmanda takımdan ayrı olarak çalışan Abdulkadir Parmak’ın Gençlerbirliği maçında oynayıp oynamayacağına, yapılacak son değerlendirmenin ardından karar verilecek. Baker’in de cezası nedeniyle oynayamayacağı karşılaşmada bordo-mavililerde orta sahada alternatif sorunu yaşanırken, sakatlığı bulunan Abdulkadir Parmak’ın da forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

trabzonsporda-abdulkadir-parmakin-oynamasi-zor-8228-dhaphoto5.jpg

MÜCADELE YARIN SAAT 16.00'DA 

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın, bu maçta orta sahayı Berat, Flavio ve Kamil Ahmet’ten oluşturabileceği, ayrıca kadroya altyapıdan bazı isimleri de dahil edebileceği kaydedildi. Trabzonspor, yarın saat 16.00’da Eryaman Stadyumu’nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak.