Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak depremi

Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak depremi
Trabzonspor'da gelecek vaat eden futbolcular arasında gösterilen Abdülkadir Parmak, kulüpten yapılan açıklamaya göre gösterdiği disiplinsiz tavırları nedeniyle kadro dışı bırakıldı.

Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak depremi

Trabzonspor''da son dakika Abdülkadir Parmak gelişmesi yaşanıyor. Son dönemde yıldızı parlayan genç futbolcular arasında yer alan Parmak''ın bir süreden bu yana gösterdiği disiplinsiz tavırların teknik heyet ve yönetimde rahatsızlık yarattığı, bunun sonuncunda da yönetimin resmi kararını verdiği bildirildi. 

DHA''da yer alan habere göre Trabzonspor''da bu sezon 24''ü ilk 11 olmak üzere 28 maçta forma giyen Abdulkadir Parmak''ın, son oynanan Galatasaray maçında disiplinsiz davranışlar sergilediği ve bu nedenle teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun son yapılan antrenmana da alınmadığı kaydedildi. Deneyimli futbolcunun bundan sonraki süreçte bireysel olarak çalışmalarına devam etmesi bekleniyor.

KARAGÜMRÜK MAÇI HAZIRLIKLARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR 

Diğer yandan bordo-mavililer, Süper Lig''in 37''nci haftasında oynayacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde saat 16.00''da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri''nde yapılan antrenmanda takım iki grup halinde çalıştı. Birinci grupta yer alan oyuncular rejenerasyon, diğer oyuncular ise teknikle bağlantılı dinamik ısınma, mobilizasyon çalışması, 5''e 2 çalışmaları ve dar alan oyunları gerçekleştirdi. Antrenman çift kale maç ile son buldu.

Bordo-mavililer, yarın yapacağı antrenmanla Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını tamamlayacak. 

İlgili Haberler