Trabzonspor’da hakeme isyan

Trabzonspor’da hakeme isyan
Trabzonspor, Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldıkları maç sonrası hakem Mete Kalkavana büyük tepki gösterdi. Teknik Direktör Ünal Karaman, maç sonrası yaptığı açıklamada haklarının yendiğini ifade etti.

Trabzonspor’un Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldığı maçta son dakikada verilen karar büyük tepki çekti. Karşılaşmanın 90. dakikasında Kucka’ya yapılan hareket sonrası hakem Mete Kalkavan’ın devam kararı vermesi Trabzonspor cephesini çileden çıkardı. Taraftarlar, sosyal medyada büyük tepki gösterdi.

ÜNAL KARAMAN: "HAKKIMIZ YENDİ"

Trabzonsspor Teknik Direktörü Ünal Karaman maçtan sonra basın toplantısında, "Yediğimiz gol öncesi lehimize faul olması gerekirken; aleyhimize verildi Kucka'ya dirsek geliyor. VAR bu tarz bariz faullerde de devreye girmeli" dedi.

Karadeniz ekibinin teknik direktörü Ünal Karaman, son dakikada gelen gol nedeniyle 2 puan kaybettiklerini belirterek, "Oyuncularımın gösterdiği mücadelenin karşılığı 3 puandı" şeklinde konuştu.

Karşılaşmanın son dakikasında yaşanan ve MKE Ankaragücü'nün gol attığı pozisyonda hakem Mete Kalkavan'ın yanlış bir karar verdiğini savunan 52 yaşındaki hoca, "Tıpkı Abdülkadir'e gösterilen kartta olduğu gibi, hakemin hata yaptığını düşünüyorum. Pozisyonda faul vardı ama lehimize olması gerekiyordu. Hakem burada yorum hatası yaptı. Bu hata da emeğimizin karşılığı olarak gelmesi gereken 2 puanın önüne geçti. Daha dikkatli olmaları gerek" değerlendirmesinde bulundu.