Trabzonsporlular bu videoyu seyredip seyredip ağlıyor

Trabzonsporlular bu videoyu seyredip seyredip ağlıyor
Trabzonspor, bugün sahasında karşılaştığı Antalyaspor ile 2-2 beraber kalarak, şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Trabzonspor’un evinde puan kaybetmesinin ardından, takımın eski teknik direktörü Ünal Karaman’ın sözleri, yeniden sosyal medyada paylaşıldı.

Süper Lig’de şampiyonluk adayları arasında yer alan Trabzonspor, sahasında Antalyaspor ile 2-2 beraber kalarak, en yakın rakibi Başakşehir’e şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj sağladı.

Uzun yıllardan bu yana şampiyonluk hasreti çeken ve bu sene mutlu sona yaklaşan bordo mavili taraftarlar da puan kaybının ardından büyük üzüntü yaşadı.

Karadeniz ekibinin puan kaybetmesinin ardından, sosyal medyada dikkat çeken bir video paylaşıma girdi. Söz konusu videoda, kulübün eski teknik direktörü Ünal Karaman’ın ifadeleri yer alıyor.

Karaman, maç sonrası yaptığı bir konuşmada şu ifadelere yer veriyor:

Eleştirileri son derece dikkate alacağız ancak eleştiriler bize yol göstermeli. Yolumuza ışık olmalı. Yapacağız eleştiriler akılla bir olmalı. 2019’dan da 2020’den de benim hiçbir beklenti anlamında ekstra bir şeyim yok. Sağlık, mutluluk ve huzurdan başka. Çocuklarımın yanına gittiğim, bir elin parmakları kadar değildir. Tesiste kalıyorum, bana daire tuttular ama bir kere küçük oğlum geldiği zaman 1 gün kaldım. Onun ötesinde hep tesislerde kaldım. Her günümüz oyuncularla beraber geçiyor, neden? Bu camiaya gönül vermiş insanları mutlu etmek için. Oyuncu, sabah uyandığında sana günaydın diyor, gece iyi geceler deyip yatıyor. Ha ne için? Zaman zaman haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Aileme ve çocuklarıma karşı. Hanımdan Allah razı olsun, olmadığımız dönem içerisinde, çocuklarımıza babalık da yapıyor. İnsanlar, bu zorluklar içerisinde mücadele ederken, siz hala savunmadan çıkarken top kaybediyoruz, çıkamıyoruz derseniz. Bizim sırtımızı dayayacağımız yerde, zaman zaman sırtımızı boşluğa düşürebilirsiniz. Şayet Trabzonluyuz diyorsanız tabii, yok değiliz diyorsanız zaten konuşacak bir şeyimiz yok.