Yusuf Şimşek Trabzonspor'a neden gitmediğini açıkladı

Yusuf Şimşek Trabzonspor'a neden gitmediğini açıkladı
Trabzonspor’un 2008-09 sezonunun devre arasında transfer etmek için uzun uğraşlar verdiği ancak alamadığı sonra da gittiği Beşiktaş’ı şampiyon yapan Yusuf Şimşek o dönem neler yaşandığını açıkladı.

 


Atakan Kurt’un Youtube kanalına konuşan Yusuf Şimşek, o dönem Trabzonspor’un teknik direktörü olan Ersun Yanal’ın kendisini çok istediğini transfer olmayınca 2 yıl kendisine küstüğünü söyledi. Şimşek, Yanal’ın kendisine halen “Bir şampiyonluğum gitti senin yüzünden” diyerek kızdığını da dile getirdi.

1 GECEDE İŞİ BİTİRDİM

İşte Yusuf Şimşek’in açıklamaları;
Ben Trabzonspor’la görüşüyordum. Trabzonspor’un Bana gönderdikleri hoca ile çalışıyordum. Ona rağmen Mustafa Denizli bir gecede işi bitirip beni arıyor. “Ben seni aldım” dedi bana ben de “Ben Trabzonspor ile görüşüyorum” dedim. O da “Adamlar 1.5 aydır uğraşıyor alamadılar ben 1 gecede aldım. İşi bitirdik” dedi. Ben de Ersun hocayı aradım ne yapacağız bir görüşelim dedim Beşiktaş’ı söylemedim.

SÖZ VERMİŞTİM

Gittim oturduk, bizim anlaşmamızdaki para düştü, bir yönetici de menajerin parasını da ortak vereceğimizi söyledi. Ben de bir ” Ben hocaya söz verdiğim için Bursa’da aldığım paranın aşağısına geliyorum ama bu kadar da olmaz” dedim. O yönetici “Sana kim teklif yaptı. Vardır, Kayseri’dir Antalya’dır falan” dedi. Beni biraz küçümsemek istedi.
ALDIM FAKSI...
Ben de “Bana 15 dakika verir misiniz” dedim. İstanbul’da menajerim Beşiktaş ile görüşüyor o ara bana teklifi fakslamasını istedim, otele faksladı. Aldım faksı yöneticiye verdim. Baktı üstte Beşiktaş’ı gördü hemen iki katını teklif etti. “Yok, o iş bitti. Ben günlerdir bu işi bitirelim dedim bitiremediniz” dedim kalktım masadan. Ersun Hoca da kalktı masadan geldi “Ne yapıyorsun buraya kadar gelmişsin” dedi. Ben de “Hocam ben seni sevdiğimden buraya geliyorum, Bursa’dan alacağımdan aşağıya bir paraya geliyorum. Ben orada kaptanım Bursa da küçük takım değil” dedim.

NEREDESİN ANLAŞTIK DEDİ

Neyse öyle kalktım. Gece Beşiktaş’ın faksına imza attım gönderdim anlaştık. Ersun Hoca sabah aradı “Nerdesin anlaştık” dedi. Ben Beşiktaş il anlaştığımı söyledim 2 sene konuşmadı benle. Evlerimiz İstanbul’da evlerimiz karşılıklı ailelerimiz görüşüyor benle konuşmuyordu. Sonra barıştık. Halen kızar bana “Bir şampiyonluğum gitti senin yüzünden” diyor.

İlgili Haberler