Trabzonspor'un yeni transferi hedefini açıkladı

Trabzonspor'un yeni transferi hedefini açıkladı
Trabzonspor'un yeni transferi Trezeguet, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Geçtiğimiz sezonu Medipol Başakşehir''de kiralık olarak tamamlayan Trezequet, Aston Villa''dan Trabzonspor''a transfer oldu.

Bordo-Mavililer''in yeni transferi yeni kulübü Trabzonspor, yeni sezonda mücadele edecekleri Şampiyonlar Ligi, Süper Kupa ve Süper Lig hakkında açıklamalarda bulundu.

Trezeguet, "Öncelikle bu harika kulüpte olmaktan dolayı çok mutluyum. Buraya geldiğim ilk andan itibaren çok iyi karşılandım. İnşallah ben de onların bana gösterdiği bu sevgiye, onları mutlu ederek karşılık verebilirim." ifadelerini kullandı.

''''EDIN''LE BİRBİRİMİZE DAHA FAZLA YARDIMCI OLACAĞIZ''''

Visca ile yardımlaşacaklarını söyleyen Trezeguet, "Edin Visca''yı Türkiye''den uzun süredir tanıyorum. Harika bir insan ve harika bir oyuncu. Takımdaki herkes tabii ki birbirine yardımcı olacak ama bölgelerimizden dolayı Edin''le birbirimize daha fazla yardımcı olacağız.İnşallah onunla takımın başarısına katkı sunacağız" şeklinde konuştu.

''''ÖNÜMÜZDEKİ İLK HEDEF SÜPER KUPA''''

İlk hedeflerinin Süper Kupa, sonrasında ise Şampiyonlar Ligi ön elemesi olduğunu belirten futbolcu, "Önümüzdeki ilk hedef Süper Kupa. Ondan sonra Şampiyonlar Ligi ön elemesi var. Şampiyonlar Ligi''nde mücadele edebilecek bir takımda oynamak, benim için harika bir duygu." dedi.

''''UMARIM TARAFTARLARA HAK ETTİKLERİ ŞAMPİYONLAR LİGİ''Nİ ARMAĞAN EDEBİLİRİZ''''

Son olarak Trabzonspor taraftarına mesaj gönderen Trezeguet, şunları kaydetti: "Şampiyonlar Ligi''nde neden olmamız gerektiğiyle alakalı şunu söyleyebilirim. Trabzonspor taraftarıyla, hocasıyla, oyuncularıyla burada olmayı hak ettiği için bunu söylüyorum. Umarım taraftarlara hak ettikleri Şampiyonlar Ligi''ni armağan edebiliriz."

İlgili Haberler