Hollywood yıldızı Anne Heche hayatını kaybetti

Hollywood yıldızı Anne Heche hayatını kaybetti
Hollywood yıldızı ABD'li oyuncu Anne Heche'nin, geçirdiği kazadan sonra beyin ölümü gerçekleşmişti. Yaşam destek ünitesine bağlı olarak tedavisi devam eden Heche vefat etti.

Los Angeles''ta yaptığı trafik kazasının ardından entübe edilen ama beyin ölümü gerçekleşen ABD''li oyuncu Anne Heche, yaşam destek ünitesi kapatıldıktan sonra hayatını kaybetti.

Heche''nin arkadaşı Nancy Davis, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, oyuncunun ölümünü duyurdu ve "Cennet yeni bir melek kazandı. Sevgi dolu, kibar, eğlenceli, sevimli ve güzel arkadaşım Anne Heche, cennete gitti."

Onu çok özleyeceğim ve paylaştığımız tüm güzel anıları hatırlayacağım. Anne her zaman içimdeki en iyiyi ortaya çıkaran en nazik, en düşünceli insandı," ifadelerini kullandı.

53 yaşındaki ABD''li oyuncu Anne Heche geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanmış ve entübe edilmişti. Los Angeles İtfaiyesi''ne (LAFD) göre, araç iki katlı bir eve çarptı ve şiddetli şekilde yanmaya başladı.

Yangını tamamen söndürmek 65 dakika sürdü. Heche''in vücudunda yanıklar olduğu ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayata veda etti.


 

İlgili Haberler