Tramvay hattında namaz kılan Göksel Duran konuştu

Tramvay hattında namaz kılan Göksel Duran konuştu
İzmir'de tramvay hattında namaz kılan Göksel Duran, o anları anlattı. Duran, namaz anında tramvayın makinestine göz kırparak müsaade istediğini söyledi.

İzmir'de iftar saatinde Karşıyaka tramvay hattında namaz kıldığı anlara ilişkin videoyla tanınan Göksel Duran, namaz süresince kendisini bekleyen sürücü ve yolculara teşekkür ederek artık daha dikkatli olacağını söyledi. 

Boğaziçi semtindeki evinde basına konuşan Göksel Duran, güvenlik kameralarınca kaydedilen ve sosyal medyada görüntüleri paylaşılan olaya ilişkin açıklamada bulundu.  Pazar yerinde tezgah açan annesinin mallarını aracına yükleyip yola çıktığını söyleyen Duran, iftar yapmadan araba sürdüğünü belirtti. 

'SÜRÜCÜYE GÖZ KIRPMASI YAPTIM, YOLCULARLA BEKLEDİ'

Orucunu açamadığı için üzülmediğini ama namazını kazaya bırakmak istemediğini anlatan Duran, şunları söyledi: "Tramvayın oradan geçeceğini hiç düşünmedim. Her yer mescittir. Tramvayın geldiğini gördüm. Sürücüye güzel bir göz kırpması yaptım. İçindeki yolcularla bekledi. Orada namaz kılmam artık. Sürücüden de yolculardan da hepsinden özür dilerim."