Transferde sıcak saatler: Fenerbahçe'de Bakasetas hareketliliği

Transferde sıcak saatler: Fenerbahçe'de Bakasetas hareketliliği
Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Bakasetas için Aytemiz Alanyaspor kararını verdi. Takas tekliflerine kapalı olan Güney ekibi Yunanlı orta saha için 4 milyon Euro bonservis talep ediyor.

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre Lazio'nun resmi teklif yaptığı, Fenerbahçe'nin ise mutlak kadrosunda görmek istediği Alanyaspor'un Yunan orta saha oyuncusu için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe bu oyuncu için henüz resmi teklif yapmadı. Akdedeniz ekibi ise Bakasetas'ın değerini belirledi. 

5 MİLYON EURO'YA SERBEST KALIYO

Lazio geçtiğimiz aylarda oyuncu için girişimlerde bulunmuş ancak 5 milyon Euro bonservis bedeliyle karşılaşmıştı. Takas tekliflerine kapalı olan Güney ekibi Yunanlı orta saha için 4 milyon Euro bonservis talep ediyor.

EROL BULUT ÇOK İSTİYOR 

Şampiyonluk kadrosu kurmak isteyen Fenerbahçe'de Erol Bulut eski öğrencisinin transferi konusunda oldukça ısrarcı. Bakasetas ismi, Bulut'un yönetime verdiği listenin üst sıralarda bulunuyor.

Bu sezon Alanyaspor formasıyla 43 maça çıkan 27 yaşındaki orta saha 14 gol, 8 asistlik performans sergilemişti. 2022 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan Bakasetas sezon başında Yunanistan ekibi AEK'dan 500 bin Euro'ya transfer edilmişti.