Tren rayına indi, vince tırmandı, elektrik çarptı

Tren rayına indi, vince tırmandı, elektrik çarptı
Kadıköy Marmaray Ayrılıkçeşme Tren İstasyonu'nda bir kişi raylara girdi. Bir vincin üzerine tırmanan kişiyi elektrik çarptı. Hastaneye kaldırılan kişi tedavi altına alındı.

Rasimpaşa Mahallesi Marmaray Ayrılıkçeşmesi Tren İstasyonu'na kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi geldi. İddiaya göre, şahıs tren raylarına girdikten sonra Devlet Demir Yolları'na ait olan ray bakım onarımında kullanılan vincin üzerine çıktı. Bu sırada şahıs elektrik akımına kapıldı.  

Görevlilerin haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri tarafından bulunduğu yerden alınan yaralı kişi, ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, olay yerini güvenlik şeridi içine alırken olay yeri inceleme ekipleri ise bölgede uzun süre inceleme yaptı. 

genis-haber-kadikoyde-tren-istasyonunda-raylara-giren-kisiyi-elektrik-carpti-6366-dhaphoto5.jpggenis-haber-kadikoyde-tren-istasyonunda-raylara-giren-kisiyi-elektrik-carpti-6366-dhaphoto3.jpggenis-haber-kadikoyde-tren-istasyonunda-raylara-giren-kisiyi-elektrik-carpti-6366-dhaphoto2.jpggenis-haber-kadikoyde-tren-istasyonunda-raylara-giren-kisiyi-elektrik-carpti-6366-dhaphoto1.jpg