Devlet Bahçeli trollerin tuzağına düştü. CHP'yi eleştiriyordu...

Devlet Bahçeli trollerin tuzağına düştü. CHP'yi eleştiriyordu...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.  CHP'nin 'Milletin Sesi' mitingi sonrası troller tarafından sosyal medyada bir iddia ortaya atıldı ardından Bahçeli de atılan o iddiayı savunarak "Mitinge Kandil’i taşımak isteyen hainlere niye bir şey diyemedin, demedin." dedi.

MHP lideri Bahçeli, mitingde atılan ''Her yer Taksim'' sloganının, ''Her yer Kandil'' olarak söylendiğini savundu. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM''deki haftalık grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında, Cumhuriyet Halk Partisi''nin (CHP), 21 Mayıs''ta Maltepe''de düzenlediği ''Milletin Sesi'' mitingini hedef alan Bahçeli,  troller tarafından sosyal medyada dönen iddiayı böyle savundu.

TROLLERİN MONTAJINI SAVUNDU

Mitingde atılan ''Her yer Taksim'' sloganının, ''Her yer Kandil'' olarak söylendiğini ifade eden Bahçeli, "Kılıçdaroğlu''nun, 21 Mayıs’ta İstanbul Maltepe’de yaptığı miting esnasında platforma üşüşen bir avuç hainin, ‘her yer Kandil, her yer direniş’ sloganına ne bir tepki ne de bir itiraz duyulmuştur. Milletin Sesi ismiyle düzenlediğin mitinge Kandil’i taşımak isteyen hainlere niye bir şey diyemedin, demedin..." dedi.

İlgili Haberler