TRT 1 canlı İZLE Türkiye Norveç donmadan kesintisiz TRT 1 canlı maç izle

TRT 1 canlı İZLE Türkiye Norveç donmadan kesintisiz TRT 1 canlı maç izle
TRT 1 canlı izle. Türkiye Norveç maçını kesintisiz olarak donmadan TRT 1 canlı izlemek isteyen taraftarlar link arayışında. İşte, Türkiye Norveç maçı canlı yayın izle.

TRT 1 canlı İZLE Türkiye Norveç donmadan kesintisiz TRT 1 canlı maç izle

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 7. maçında Türkiye A milli takımımız Norveç ile karşı karşıya geliyor. Taraftarlar ise Türkiye Norveç maçını kesintisiz olarak donmadan TRT 1 kanalından canlı izlemek için link arıyor.

Stefan Kuntz yönetimindeki ilk maçı Ülker Stadı’nda oynanacak Türkiye Norveç maçını Almanya Futbol Federasyonundan hakem Felix Brych yönetecek. Brych''in yardımcılıklarını aynı ülkeden Mark Borsch ve Stefan Lupp yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tobias Reichel olacak.

G Grubu''nda Hollanda 13 puanla lider durumda bulunurken, aynı puana sahip Norveç averajla ikinci sırada yer alıyor. Türkiye ise 11 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

Grupta son 4 maçta sadece 1 galibiyet alan A milli takımımız Norveç''i yenerek, iddiasını sürdürmek istiyor.

A Milli Takım''da kart cezalıları Çağlar Söyüncü, Ozan Kabak ve Orkun Kökçü bu mücadelede forma giyemeyecek. Norveç''te ise sakatlıkları bulunan Aexander Sörloth, Erling Haaland, Joshua King ve Kristoffer Ajer takımdaki yerlerini alamayacak.

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Serdar Aziz, Merih, Caner, Berat, Ozan Tufan, Cengiz, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Burak. 

Norveç: Nyland, Pedersen, Strandberg, Hanche-Olsen, Meling, Thorsby, Berg, Thorstvedt, Odegaard, El Younoussi, Berisha