TRT'nin reyting şampiyonu dizisi Teşkilat'ta ortalık karışacak: Öldür emri resmen verildi

TRT'nin reyting şampiyonu dizisi Teşkilat'ta ortalık karışacak: Öldür emri resmen verildi
TRT’de yayınlanan ve ekranların sevilen yapımlarından biri haline gelmeyi başaran Teşkilat dizisinin yeni bölümünde flaş gelişmeler yaşanıyor. Şirkete karşı sadakati düşene Ceren, Şef’ten Serdar’ı öldürmesi için talimat alıyor. Serdar’ın Ceren’in hedefinden nasıl çıkacağı ise yeni bölümde belli olacak.

TRT'nin reyting şampiyonu dizisi Teşkilat'ta ortalık karışacak: Öldür emri resmen verildi

TRT1’de ekrana geldiği günden bu yana önemli bir izleyici kitlesi yakalayan ve reytinglerde yukarılara doğru tırmanan Teşkilat dizisinin bu haftaki yeni bölümü merakla bekleniyor. Dizide heyecanlandıran gelişmeler yaşanırken, yeni bölümde ortalığın karışacağı kaydedildi.

Televizyongazetesi’nde yer alan habere göre TRT 1’in Pazar akşamlarına damga vuran ve soluk soluğa izlenen yeni dizisi “Teşkilat’, 18 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’de yedinci bölümüyle ekranlara gelecek. Reytinglerin zirvesinden inmeyen “Teşkilat”ın yeni bölümünde, ekip, kendilerini ele geçirdiğini düşünen zafer sarhoşu Fadi’ye büyük bir oyun oynuyor! Ekip, Fadi’ye unutamayacağı bir ders verecek.

SİHA’LARI ETKİSİZ HALE GETİRDİĞİNİ DÜŞÜNÜYOR

Teröristlerin hain planlarını önlemek için teslim olarak canlarını ortaya koyan Serdar, Zehra ve Hulki, ölümle burun burunadır. Bölgede teröristlerin gözünün önünde gazeteci olarak bulunan Pınar ve Hakkı da oraya gelirler. Güvenlik protokollerini çözdüğü SİHA’ları etkisiz hale getirdiğini düşünen Fadi’nin mutluluğu uzun sürmez. Ekibin kendisine hazırladığı oyunu anlayıp neye uğradığını şaşıran Fadi, konumunu kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacaktır!

HULKİ İÇİN TÜRKİYE’YE DÖNECEKLER

Fadi’nin planlarını bozan ekip, durumu giderek ağırlaşan Hulki’yi hastaneye yetiştirmek için ülkeye döner. Tedavi altına alınan Hulki ise kendi sağlığından çok babası için endişelenmektedir. Fadi’nin başarısızlığı Şirket’te büyük bir rahatsızlık yaratır. Şirket’in aldığı kararla köşeye sıkışan Fadi, kendini kanıtlamak için son bir şans ister.

SERDAR’I ÖLDÜRMEK İÇİN ŞEFTEN EMİR ALIYOR

Sadakatinden şüphelenilen Ceren, Şef’ten Serdar’ı öldürmesi için talimat alır. Ceren kendisini yeniden kanıtlamak için bu görevi yerine getirmek zorundadır. Bu sırada internette dolaşıma sokulan bir video ortalığı karıştırır. Ankara’da üst düzey bir devlet yetkilisine yapılması planlanan suikast planına karşı ekip teyakkuza geçer.

İlgili Haberler