Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu ödül töreninde eleştiri yapınca TRT Yönetim Kurulu üyesi Hilal Kaplan anında sopayı gösterdi

Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu ödül töreninde eleştiri yapınca TRT Yönetim Kurulu üyesi Hilal Kaplan anında sopayı gösterdi
TRT Yönetim Kurulu üyesi Hilal Kaplan, Sabah gazetesindeki köşesinden TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisinin Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'a tepki gösterdi. Ertuğrul, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Tamer Karadağlı'ya “mimik”göndermesi yapmıştı.

E tabii Jönümüz mesajı idrak etti açıklama yaptı

TRT1''in ses getiren dizilerinden Teşkilat''ta Serdar rolünü canlandıran ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul Altın Kelebek Ödülleri''ne, ödül konuşmasıyla bu yıl damga vuran isimlerin başında geldi. Çağlar Ertuğrul''un sahnede Tamer Karadağlı''yı eleştiren jest ve mimikler kullanmasına hem destek hem de eleştiri geldi.

Altın Kelebek Ödülleri''nde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisindeki performansıyla "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanan Çağlar Ertuğrul''un ödül konuşmasına, Sabah yazarı ve TRT Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kaplan''dan çok sert bir tepki geldi.

Çağlar Ertuğrul, teşekkür konuşması sırasında, Altın Portakal''da Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı arasında yaşanan polemiğe atıfta bulunarak bir anda arkasını dönerek "Birisi mimik yapıyor sandım arkamda" ifadelerini kullanmıştı.

Sunucu Cem Davran da ''Burası o yarışma değil'' sözleriyle Çağlar Ertuğrul''un Tamer Karadağlı göndermesine destek vermişti.

"SİMİT SAT, ONURLU YAŞA!"

Çağlar Ertuğrul''un bu davranışı üzerine bugün TRT''nin üst yönetiminden sert mesajlar geldi. Sabah Gazetesi yazarı ve aynı zamanda TRT Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kaplan bugün köşesinde "Simit sat, onurlu yaşa!" başlığını taşıyan bölümde Ertuğrul''u hedef aldı.

"DEVLET KANALINDA BAŞROLSÜN; DAHA NEYİN ÖTEKİLEŞTİRİLMESİ BU?"

Hilal Kaplan Sabah''ta yayımlanan bugünkü yazısında, "Devleti yönetenlerin "gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içinde" olduğunu düşünen birisi, neden devletin kanalında başrol oynamayı kabul eder? Hadi etti; hayatı boyunca hiçbir ayrımcılığa uğramamış olmasına rağmen ödül konuşmasında neden "ötekileştirilmediğimiz bir Türkiye" dileğine "biz" öznesini kullanarak kendisini de katar? Devlet kanalında başrolsün; daha neyin ötekileştirilmesi bu?

"VALLA MADEM DEVLETİ YÖNETENLERDEN BU KADAR RAHATSIZSINIZ..."

"Valla madem devleti yönetenlerden bu kadar rahatsızsınız, sizin sevdiğiniz sloganla seslenmek boynumuzun borcu: Simit sat, onurlu yaşa! Ya da neyse, size iyi "after party"ler..."

Öte yandan Çağlar Ertuğrul''a Altın Kelebek''te Tamer Karadağlı''yı hedef alan çıkışına gelen tepkiler Twitter''da ''Teşkilat izlemiyoruz'' hashtag''i altında toplandı. Bu hashtag sonrası ünlü oyuncudan açıklama geldi.

ERTUĞRUL TEPKİLERDEN SONRA AÇIKLAMA YAPTI

Twitter''da Ertuğrul''un bu sözlerine tepki yükseldi ve ''Teşkilat izlemiyoruz'' etiketi yayıldı. Bunun üzerine Çağlar Ertuğrul, Tamer Karadağlı''ya yaptığı göndermeyle ilgili açıklama yaptı.

"TAMER ABİ’Yİ DE ÇOK SEVERİM VE SAYARIM"

Bu hareketinin ardından Tiwtter''da kendisine yönelik bir tepki akımı başlayan Çağlar Ertuğrul, açılan "Teşkilat İzlemiyoruz" hashtag''ine yönelik sosyal medya hesabından şu açıklamayı paylaştı:

“Benim trollüklerimi bilenler bilir. Tamer Abi’yi de çok severim ve sayarım. Onun işleriyle büyüdük ama iki espri yapamayacaksak yaşamayalım! Komik bulmazsınız o ayrı ama bir laf için kimilerinin çirkin ithamları çok alakasız.”

İlgili Haberler