TRT’ye atanan Hilal Kaplan burnuna tereyağ sürmüştü. Koronaya bilimsel yaklaşımı böyleydi

TRT’ye atanan Hilal Kaplan burnuna tereyağ sürmüştü. Koronaya bilimsel yaklaşımı böyleydi
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla TRT yönetimine giren Hilal Kaplan’ın PKK, FETÖ ve terörist başı Öcalan'a yönelik övgüler içeren paylaşımları ile korona olduğu dönemde burnuna tereyağı sürdüğünü söylediği açıklaması yeniden gündem oldu.

TRT’ye atanan Hilal Kaplan burnuna tereyağ sürmüştü. Koronaya bilimsel yaklaşımı böyleydi. FETÖ, PKK ve Öcalan'ı yere göğe koyam

Son olarak Marmaris Okul Koyu’ndaki 300 odalı Cumhurbaşkanlığı Sarayı övgüsü ile gündem olan Sabah yazarı Hilal Kaplan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla TRT yönetimine girdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yazlık sarayını 15 Temmuz ile savunan Kaplan, “Beş yıl önce neler yaşadığımızı unutmayanlar, zaten devlete ait olan bir arazide neden devlet konukevi yapıldığını anlayabilirler” demişti.

Bugün TRT Yönetmim Kurulu Üyesi olarak görevlendirilen Kaplan, korona virüse yakalandığı dönemde burnuna tereyağı sürdüğünü söylediği açıklaması ve PKK, Öcalan ve Fethullah Gülen övgüsü içeren tweet’leri ile yeniden gündem oldu.

Kaplan, korona virüse yakalandığı dönemde YouTube kanalından sürecin nasıl ilerlediğini anlatmıştı. Gördüğü en belirgin semptomun koku alamamak olduğunu belirten Kaplan, arkadaşından aldığı bir tavsiye üzerine kulak çubuğu ile burnunun organik tereyağ sürdüğünü söylemişti. Kaplan, "Normalde koku duyusunun geri dönmesi bir ayı buluyor, bunun sayesinde arkadaşım 4-5 gün içinde geri kazanmış" ifadelerini kullanmıştı.

İşte, ‘Sarı-kırmızı-yeşil’ nidalarından, FETÖ övgülerine uzanan Hilal Kaplan''ın daha sonra silmek zorunda kaldığı tweet''leri:

İlgili Haberler