Trump'tan daha fazla bu asker izlendi. Ani dönüşleri olay oldu

Trump'tan daha fazla bu asker izlendi. Ani dönüşleri olay oldu
Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlığı Biden’a kaybeden Trump, bugün Beyaz Saray’a veda etti. Trump’un veda programında görevli bir askerin hareketleri dikkat çekti.

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlığı kaybeden Donald Trump, bugün itibariyle Beyaz Saray’dan ayrıldı. ABD eski Başkanı Trump, Beyaz Saray'dan ayrılmadan önce Beyaz Saray personeli ve kurmayları ile ABD halkına seslendi. 

Trump veda konuşmasında şunları söyledi:

 “Hâlâ yapılabilecek şeyler var. İlk yapmamız gereken şey, 'Çin virüsünden' etkilenen ailelere sevgimizi ve saygımızı sunmak. İnanılmaz insanlarsınız, burası harika bir ülke. Benim için başkanınız olmak en büyük onurdu. Her zaman sizin için mücadele ediyor olacağım, dinliyor olacağım, izliyor olacağım. Ve size şunu söyleyeceğim: Bu ülkenin geleceği hiçbir zaman bu kadar iyi olmamıştır

“BİR ŞEKİLDE GERİ DÖNECEĞİZ”

Umarım yeni idare başarılı olur. Onlara bol şans diliyorum. Onlar için temeli hazırladık. Sanıyorum 1917'den bu yana en büyük salgın yaşandı. Buna rağmen yaptığımız şeyler inanılmazdı. Bunu siz olmadan yapamazdım. Hoşça kal derken sizi sevdiğimi söylemek istiyorum. Bir şekilde geri döneceğiz”

nefessi.jpg

NEFESSİZ EMRİ UYGULADI

Trump’un veda programı basına geniş yer bulurken, Eski ABD Başkanının uçağa bindiği sırada bir askerin hareketleri dikkat çekti. Söz konusu askerin duygusuz ve robot gibi hareket etmesi “kurşun asker” yorumlarını da beraberinde getirdi. 

asdfas.jpg