Trump’ın zor günü! Kilit isim bugün ifade verecek!

Trump’ın zor günü! Kilit isim bugün ifade verecek!
ABD Başkanı Donald Trump’ın resmi kanallar dışında Ukrayna ile ilişki kurmakta kullandığı öne sürülen Beyaz Saray'ın Avrupa Birliği Büyükelçisi Gordon Sondland, azil soruşturması kapsamında bugün ifade verecek.

ABD Başkanı Donald Trump hakkında Kongre'de yürütülen azil soruşturmasında bugün, Trump'ın Ukrayna ile resmi kanallar dışında ilişki kurmakla görevlendirdiği öne sürülen Beyaz Saray'ın Avrupa Birliği Büyükelçisi Gordon Sondland ifade verecek.

ABD medyası, Beyaz Saray'ı en fazla kaygılandıran tanık olan Sondland’ın, ABD Başkanı Trump’ın azil soruşturması kapsamında vereceği ifadeye odaklanmış durumda.

Trump tarafından görevlendirilen AB Büyükelçisi Sondland'in yeni ayrıntılar açıklaması halinde, ABD’nin çalkalanabileceği yorumları yapılıyor.

"EN FAZLA KAYGILANDIRAN TANIK"

ABD medyası, Trump'ın AB Büyükelçisi Gordon Sondland'ı, 'Beyaz Saray'ı en fazla kaygılandıran tanık' olarak nitelendiriyor.

Trump'ın, başkanlık kampanyasına 1 milyon dolar bağış yapmış zengin bir işadamı olan Sondland'ı, resmi kanallar dışında Ukrayna ile ilişki kurmada kullandığı ileri sürülüyor.