TSK'da corona virüs önlemi

TSK'da corona virüs önlemi
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TSK'daki corona virüs önlemleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Akar, “Okullar ve eğitim merkezlerindeki öğrenci ve kursiyerlerle birlikte askerlerimiz de belli bir süre hafta sonu izne çıkmayacak. Ayrıca TSK'da el sıkışmayı da bir süreliğine durdurduk” dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TSK’daki Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya hızla yayılan corona virüse yönelik alınan önlemlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Askerlerin belli bir süre hafta sonu iznine çıkmayacağını belirten Akar, TSK'da el sıkışmayı da bir süre durduklarını açıkladı.

Akar, son günlerin önemli konu başlıklarından biri olan yeni tip corona virüs salgını karşısında alınan tedbirlere değindi.

İZİNLER ASKIYA ALINDI

Türk Silahlı Kuvvetleri olarak bu konuda ciddi tedbirleri aldıklarını ifade eden Bakan Akar şunları söyledi:

Karargah ve birliklerimizde çeşitli korunma tedbirlerini hayata geçirdik. Yurt dışı temasları ile heyetlerimizin yurt dışına gidişlerine kısıtlama getirdik. Toplantı ve toplu faaliyetlerde de kısıtlamaya gittik.

Okullar ve eğitim merkezlerindeki öğrenci ve kursiyerlerle birlikte askerlerimiz de belli bir süre hafta sonu izne çıkmayacak. Ayrıca TSK'da el sıkışmayı da bir süreliğine durdurduk.”