TSYD'nin yüzme havuzu 1 Haziran'da açılıyor

TSYD'nin yüzme havuzu 1 Haziran'da açılıyor
Tam kapanma süreci, bugün itibarıyla sona erdi ve İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelgeyle 17 Mayıs-1 Haziran arası kademeli normalleşme süreci başladı. Yüzme havuzlarının 1 Haziran'da açılacak olması nedeniyle Türkiye Spor Yazarları Derneği, üyelerine bilgilendirme mesajı gönderdi. TSYD'nin mesajında, "TSYD Levent havuzu 1 Haziran Salı Günü hizmete açılacaktır. Şimdiden sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaz sezonu dileriz." ifadeleri yer aldı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği, üyelerine gönderdiği mesajla, Levent''teki tesisin içinde bulunan yüzme havuzunun 1 Haziran''da açılacağını duyurdu. Bilgilendirme mesajı tüm üyelere iletildi.

İçişleri Bakanlığı, dün yayımladığı genelgeyle 17 günlük tam kapanma sürecinin sona erdiğini ve 17 Mayıs-1 Haziran arasında uygulanacak olan kademeli normalleşme sürecine geçileceğini açıklamıştı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği''nin yolladığı mesajda şu ifadeler yer aldı:

"Değerli Üyemiz, İçişleri Bakanlığı talimatnamesi gereği TSYD Levent havuzu 1 Haziran Salı Günü hizmete açılacaktır. Şimdiden sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaz sezonu dileriz."

GENELGE YAYIMLANDI

Yayımlanan genelgede gazino, taverna, birahane, nargile salonu veya kafeleri, sinema salonları, kahvehane, kıraathane, kafe, dernek lokali, çay bahçesi gibi yerler, internet kafe veya salonu, elektronik oyun yerleri, bilardo salonları, halı saha, yüzme havuzu, spor salonları, hamam, sauna ve masaj salonları, lunaparklar ile tematik parklar gibi işyerlerinin faaliyetlerine geçici olarak ara verilmesine devam edileceği bildirildi.