Tuğba Ekinci'den tepki çeken sözler!

Tuğba Ekinci'den tepki çeken sözler!
Şarkıcı Sıla'nın sevgilisi Ahmet Kural'dan darp edilmesi sonrası yaptığı açıklamalarla tepki çeken Tuğba Ekinci, katıldığı bir canlı yayın programında, "Türk erkeği sevdiği kadına el kaldırır" dedi.

Habertürk TV'de yayınlanan ve kadına yönelik şiddet konulu 'Nedir Ne Değildir' programına konuk olan Tuğba Ekinci'nin sözleri tartışmalara neden oldu.

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy'un moderatörlüğünü yaptığı programda konuşan Ekinci, kadına yönelik şiddet hakkında "Türk erkeği sevdiği kadına el kaldırır. Ben ilişkilerin tatlı sert olmasından yanayım" dedi.

Ekinci, şöyle devam etti:

— Bu zihniyetle mücadele etmek şiddetle mücadele etmekten daha zor. Türk kadını normal adam ile anlaşamıyor. Hafif buluyor. Nerede kazak adam, bu daha erkek diyor. Türk kadını güzel adamları light buluyor. Bu beni koruyamaz diyor.

​Daha önce sosyal medyadan paylaştığı "Her ilişkide itip kakışmalar oluyor. Bu şikayeti yakıştıramadım" mesajı ile tepki çeken Tuğba Ekinci, Sıla'nın Ahmet Kural tarafından şiddete maruz kalmasına ilişkin sözlerine açıklık getirmeye çalışırken "Böyle şeylere maruz kalmamak için, bir bayan olarak erkeklerin üstüne çok gitmemek lazım" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler