Tuğba Ekinci’nin yeni paylaşımı kafaları karıştırdı, Cem Yılmaz adını duyunca sinirlenmişti

Tuğba Ekinci’nin yeni paylaşımı kafaları karıştırdı, Cem Yılmaz adını duyunca sinirlenmişti
Cem Yılmaz ile ilgili sık sık paylaşımda bulunan Tuğba Ekinci, Cem Yılmaz’ın kendi sözlerine sinirlendiği görüntüler sonrası tekrar paylaşımda bulundu. Ekinci paylaşımında, “Şaka yaptım. Yakışıyor çapkınlık tam gaz devam et çok şey kazanacaksın” ifadelerini kullandı. Ekinci’nin bu paylaşımı takipçilerin kafasını karıştırdı.

Cem Yılmaz’ın ilişkileri üzerine sık sık paylaşımda bulunan Ekinci’nin sözlerinin kendisine sorulması sonrası oldukça sinirlenen Cem Yılmaz, kendisini zor tutmuştu. Ekinci bunun üzerine tekrar bir paylaşımda bulunarak Yılmaz’a sataşmaya devam etti.

YUH BU KIZLARA

Ekinci son paylaşımında, Saadet Özsırkıntı ile Cem Yılmaz’ın fotoğrafını kullandığı paylaşımında, "Valla aşk olsun bu kız da bu adama bakarsa Serenay gibi yuh yani o zamanda demiştim. Şımartmayın şöyle yaşlanmış insanları iki şöhreti var diye herkes yerini bilsin ya bu ne hovardalık kardeşim yuh bu kızlara" ifadelerini kullanmış.

YILMAZ SİNİRLENMİŞTİ

Levent’teki evinden çıkarken görülen komedyen Cem Yılmaz iseTuğba Ekinci’nin bu sözlerinin sorulması üzerine sinirlenmişti.

TAM GAZ DEVAM

Yılmaz’ın sinirlendiği görüntüler sonrası haberi sosyal medya hesabından paylaşan Ekinci, “Şaka yaptım. Yakışıyor çapkınlık tam gaz devam et çok şey kazanacaksın” ifadelerini kullandı. Ekinci’nin bu ifadeleri takipçilerin kafasını karıştırdı.

1024xauto-024.jpg