Tuğba Taşçı kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Tuğba Taşçı kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Galatasaray Basketbol Takımı'nda forma giyen Tuğba Taşçı'nın maaşı ödenmediği iddia edildi. Peki Tuğba Taşçı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Tuğba Taşçı kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Galatasaray Basketbol Takımının yıldızı Tuğba Taşçı'nın eşi  Theodore, Galatasaray’ın eşinin maaşını vermediğini söyleyerek tepki gösterdi. Taşçı'nın bu açıklamayı yapmasının ardından en sık konuşulan isimlerden biri oldu. Galatasaray yönetiminden bir açıklama geldi mi peki? Tuğba Taşçı kimdir?

TUĞBA TAŞÇI KİMDİR

Tuğba Taşçı, 19 Ağustos 1984 yılında İstanbul Fatih’te dünyaya geldi. Profesyonel basketbolcu olan Taşçı, şutör gard pozisyonunda görev alıyor. 2012 yılında Beşiktaş’tan Kayseri Kaski takımına transfer olan basketbolcu, bu takımla EuroCup Kadınlar turnuvasında final oynadı ancak finalde Dinamo Moskova’ya yenildi. 2013-14 sezonu başında daha önce 2008-2012 yılları arasında formasını giydiği Beşiktaş’a transfer oldu. 2015-2016 sezonunda ise Mersin Büyükşehir Belediyesi formasıyla yarı final oynama şansı yakaladı. 2016-2017 sezonunda Canik Belediyespor ile anlaşan Taşçı, 2017’de Galatasaray’a transfer oldu.