Tuğçe Işınsu kimdir, Tılsımlı kitap nereden çıktı?

Tuğçe Işınsu kimdir, Tılsımlı kitap nereden çıktı?
Tuğçe Işınsu’nun çıkardığı “Hiçlikten gelen güç” kitabının pazarlaması aşamasında yaşananlar sosyal medyada tepki çekti. Kitabından mucize bekleyen vatandaşların attığı mesajları yayınlayan Işınsu, daha önce de “4 büyük melekle çakra açma tedavisi yapıyorum” açıklaması yapmıştı.

Tuğçe Işınsu isimli bir yazarın çıkardığı kitap sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. Tuğçe Işınsu ismini bilmeyenler, tanımayanlar birçok yerde Işınsu hakkında bilgi toplamak isterken, Tılsımlı kitabının içeriğiyle karşılaşıyor.

Tuğçe Işınsu aslında medyaya uzak olmayan bir isim. Çeşitli enerji pazarlamalarıyla sık sık gündeme gelen, günümüzün ne olduğu tam olarak anlaşılmayan mesleklerinden birisini gerçekleştiriyor.

Işınsu, bu çalışmalarını şimdi de kitaba döndürerek iyi bir pazarlama stratejisiyle satmaya başladı.

Ancak sorun buradan sonra başlıyor.

Çünkü Tuğçe Işınsu’nun son kitabı “Hiçlikten gelen güç”ten sanki bir mucize gelecekmiş gibi beklentiye giren çok sayıda insan olduğu görülüyor. Anlaşılan o ki bu durum Işınsu’nun da hoşuna gittiği için sanki kitabını mucizelere kapı aralayan bir ürün olarak gösteriyor.

Işınsu pazarlama amacıyla paylaştığı bir yazıda ise, ritüellerin işe yaraması için kitaba sadece dokunmanın yetmeyeceğini belirtirken "Rafta kitaba kimlerin dokunduğu, göz attığı önemli değil. Kargocu dokunuyor, önemli değil. Siz sahip olduktan sonrasında başka bir kişiye devredilemez. Çünkü enerjiye uyumlanma özelliği olan bir kitap" diye yazdı.

Işınsu'nun pazarlama amacıyla kullandığı ifadeler arasında yer alan, kitabı okuyan işsizlerin iş bulacağı, aşksızların aşka kavuşacağı, parası olmayanların paraya kavuşacağı gibi iddialar ise tepkileri beraberinde getirdi.

Birçok sosyal medya kullanıcısı Işınsu’nun insanları kandırmasından ve insanların da bu gibi konulara prim vermesine eleştiriler getirdi.

İşte o yorumlardan bazıları:

tilsim-1.jpgtilsim-2.jpgtilsim-3.jpgtilsim-4.pngtilsim-5.pngtilsim-6.jpgtilsim-7.pngtilsim-riho-jpg.jpg

Işınsu’nun iddiasına göre “tılsımlı” kitap okuyuculara şunları katıyor:

eq9-qb5w4aayyuw.jpgerdlfrmx0ae5wjl.jpg