Tuğçe Tayfur, 'yuva yıkan kadın' iddialarına ateş püskürdü

Tuğçe Tayfur, 'yuva yıkan kadın' iddialarına ateş püskürdü
Ferdi Tayfur ve oyuncu Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur’un evli iş insanı Tolga Bayar’la aşk yaşadığı iddia edildi. Tolga Bayar'ın boşanma sürecinde olduğu eşi Ebru Bayar, konuk olduğu programda yuvasını Tuğçe Tayfur'un yıktığını öne sürdü. Bayar'ın iddialarının ardından Tayfur, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Hürriyet'in haberine göre; aşk iddialarının ardından sosyal medya hesabında açıklama yapan Tuğçe Tayfur, Bayar’la sadece arkadaş olduklarını söyledi. Ancak Bayar’ın boşanma sürecinde olduğu eşi Ebru Bayar, önceki gün Bircan Bali ve Seren Serengil’in sunduğu “Söylemezsem Olmaz” adlı televizyon programına katılarak iddiaların doğru olduğunu öne sürdü ve “Yuvamı Tuğçe Tayfur yıktı” dedi.

5f8542c65542841de03fb185.jpg

Eşiyle aralarında hiçbir sorun yokken Tuğçe Tayfur’un araya girdiğini ve boşanma aşamasına geldiklerini belirten Ebru Bayar, Tolga Bayar’ın bir aydır çocuğunu görmediğini ileri sürdü.

Tolga Bayar’ın Tuğçe Tayfur’la Maslak’ta lüks bir sitede ev tuttuklarını da iddia eden Ebru Bayar, kendisinin de aynı siteden çocuğuyla birlikte atıldığını ileri sürdü.

5f8596a35542841de03fb3ed.jpg

TUĞÇE TAYFUR'DAN İDDİALARA KARŞI SERT SÖZLER 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Tuğçe Tayfur, "Atıp, tutuyordun ya 'boşanma davası' diye. Benim evli bir adamla, mutlu mesut evinde olan bir adamla işimin olmayacağını herkes bilir. Ben bu adam davasını açana kadar arkadaşı oldum. Kimseyi kandırmadım, ne dediysem arkasındayım" dedi.

5f8596ae5542841de03fb3ef.jpg

Tayfur, sözlerine, "Bu arada; keşke böyle olmasaydı, keşke daha farklı olsaydı her şey yaşadığımız bu durumda ama sen bana ahlak bekçiliği yapmaya çalışırken kasetlerin ortalıkta dolaşıyor. Anneme laf atana kadar onları kaldırt bence" diyerek devam etti.

5f8596a35542841de03fb3eb.jpg

Şarkıcı Tuğçe Tayfur, 7 yıllık eşi Taner Şafak'tan geçtiğimiz yıl boşanmıştı. Tayfur'un bu evlilikten dört yaşında bir oğlu bulunuyor

5f8596a25542841de03fb3e9.jpg

 

İlgili Haberler